LB197 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Witam Jak w temacie. Ktoś wie gdzie trzeba grzebać, żeby móc dodawać kd do tarcz, butów i hełmów? Same zmiany w item proto dają tylko tyle, że niby pyta się czy włożyć, ale po kliknięciu ok wyskakuje napis 'Można dodać kamień.' i go nie dodaje. Przegrzebałem game, db i sprawdziłem czy w bince nie ma czegoś dotyczącego tego przedsięwzięcia, ale nic nie wydedukowałem ani nie znalazłem. Da się coś takiego zrobić, bo było na jednym serwerze. Też chciałbym coś takiego uzyskać, bo to super bajer do serwera pvp (KD w dwóch itemach to zbyt mało kombinacji). Liczę na inwencję twórczą ludzi, którzy ogarniają metiny lepiej ode mnie. Z góry dzięki za wszelaką pomoc Odnośnik do komentarza
Piotr1974 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 edytujesz po obu stronach mqsl i item proto klienet musi byc jednakowo w tym wypadku Odnośnik do komentarza
LB197 Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Po obu stronach na 99,999% jest to samo. No ale jezeli jestes pewien, ze wystarczy odpowiednio przerobic samo item proto to przygladne mu sie dokladnie Odnośnik do komentarza
LB197 Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Item proto po obydwu stronach dokładnie takie samo było i jest, efekt niezmienny: http://prntscr.com/eeuv5s "Pomyślnie umieszczono kamień" to napis pojawiający się przy włożeniu KD do miecza. Ktoś jeszcze ma jakieś pomysły w czym może tkwić problem? Odnośnik do komentarza
Piotr1974 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 a sloty dodałes ?? jak się nie myle to kolumna socket_pct zmien z 1 na 2 lub 3 Odnośnik do komentarza
LB197 Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Alez oczywiscie, ze dodalem, w innym wypadku wyskakuje tekst "nie ma slotu do ktorego mozna wlozyc kamien" czy cos w tym stylu. To chyba niestety wymaga wyzszej kombinatoryki niz samo item proto Odnośnik do komentarza
Gość Vaxu Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Pamiętam że dało się robić item w navi Tam mogłeś zrobić tarcze z kd np Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.