Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Reveya

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chętnie przetestuję serwer. 

+ brak pierdzielenia. Gdybyście - przykładowo - zamiast ,,Sklepy offline są podstawą dobrze prosperującego serwera."  napisali ,,wprowadziliśmy innowację w formie sklepów offline" to by mnie szlag trafił, bo nie znoszę, gdy w prezentacjach ludzie nazywają nowościami/innowacjami rzeczy, które są praktycznie na każdym serwerze

+ medium/pvp - może być ciekawie

+ładna prezentacja, ale czy czytelna? Pół na pół, rewelacji nie ma; jest po prostu w porządku

+- będąc realistką: wątpię, że serwer postoi długo

+również widzę podobieństwo do pewnego serwera - ale z drugiej strony, podobieństw w serwerach jest teraz cała masa

składnia niektórych zdań mocno kuleje - w sumie mogłabym nawet zaproponować jakąś poprawę tego i owego, ale nie wiem, czy to jest dla kogoś istotne

3fffa1a92a202.png

Link do mojego yt na moim profilu

Opublikowano

Jeden wielki kotlet, zmieszać pliki, odświeżyć co nieco i wy już łykacie to

Już nawet na sety wam się nie chciało wydać parę groszy, bo je już widzę co 2 serwer

Jedyny + to prezka

Opublikowano

Jeden wielki kotlet, zmieszać pliki, odświeżyć co nieco i wy już łykacie to

Już nawet na sety wam się nie chciało wydać parę groszy, bo je już widzę co 2 serwer

Jedyny + to prezka

Aktualnie mnie nie stać na kupno jakichkolwiek modeli,

jest to mój pierwszy serwer.

Potrafię korzystać z programu jakim jest 3ds max(nic trudnego),

jednakże byłem przez długi okres ograniczony czasowy więc tego nie robiłem.

Umówmy się tak, jak wejdzie aktualizacja dodam set którego nie było/jest rzadkością,

specjalnie wyexportowany dla ciebie pasuje ?

Opublikowano

Serio komuś chciało się stracić tyle czasu na zrobienie takiego kotleta...? A nie przecież to praktycznie gotowiec.

Te kostiumy sety wierzchowce, RZYGAM tym już nie ma gdzie grać i nic nie zanosi się na to aby było gdzie, startuje sam syf a obecne serwery to też porażka

Pragnę zauważyć, że wszystkie serwer wyglądają praktycznie tak samo i mają to samo X D. Wszędzie są te same kostiumy, wierzchowce i mapy lol? Każdy serwer wyróżnia się tylko swoją wizją i logiką : ))))..

za 200€ możesz kupić pakiet autorskich kostiumów petów setów itd. porządny serwer zarobi te 200€ w 15m po starcie a takie serwery startowały również w Polsce :)

A to jest jawny kotlet, który chce zarobić i zniknąć, nie nie zgadzam się z tym, że wszędzie jest to samo.

Lucifer-Morningstar-lucifer-fox-38981577

Opublikowano

Ciekawe kiedy powstanie jakiś ciekawy serwer easy..

Harnasiowy serwer?

Harnaś sam ciekawy czyj to serwer :D

Serio komuś chciało się stracić tyle czasu na zrobienie takiego kotleta...? A nie przecież to praktycznie gotowiec.

Te kostiumy sety wierzchowce, RZYGAM tym już nie ma gdzie grać i nic nie zanosi się na to aby było gdzie, startuje sam syf a obecne serwery to też porażka

Pragnę zauważyć, że wszystkie serwer wyglądają praktycznie tak samo i mają to samo X D. Wszędzie są te same kostiumy, wierzchowce i mapy lol? Każdy serwer wyróżnia się tylko swoją wizją i logiką : ))))..

za 200€ możesz kupić pakiet autorskich kostiumów petów setów itd. porządny serwer zarobi te 200€ w 15m po starcie a takie serwery startowały również w Polsce :)

A to jest jawny kotlet, który chce zarobić i zniknąć, nie nie zgadzam się z tym, że wszędzie jest to samo.

Skąd ty bierzesz takie informacje ? Bo ostatnio jak się dowiadywałem to autorskie modele np. zbroi to jak dla mnie(po znajomości) 1200 pln za jeden model, gdzie modeli postaci jest osiem.

Jak już chcesz coś pisać to odróżniaj exporty z innych gier a autorskie modele.

Jakbyś przeczyścił szkiełka w okularach to byś wywnioskował czemu nie ma tutaj nowych modeli. 

Pisałem o tym dwa razy, na poprzedniej stronie jak i na tej.

A jak masz zamiar na siłe napisać post żeby tylko się do mnie przyczepić to dam ci rade.

Daj sobie spokój.

Opublikowano

Przeglądając prezkę mam wrażenie, że gdzieś to już widziałem, aczkolwiek, nie skreślam serwera i zobaczę jak będzie po stracie ;)

Będzie jakaś reklama?

Opublikowano

DfbVvpK.png

No wg. oryginalność to chyba słowo przewodnie tego projektu.

Pozdrawiam

Fakt, to przecież prawie to samo. :/

3fffa1a92a202.png

Link do mojego yt na moim profilu

Opublikowano

Harnasiowy serwer?

Nie harnasiowy, ale pomagał przy tym projekcie Flourine :D

@topic

Poprawiliście niedociągnięcia z podstawki teriosa? Chyba że już korzystacie ze stabilniejszej, nie tej udostępnianej xD

Coś więcej planujecie dla graczy niż tylko 99 lvl i wojny/pvp?

Opublikowano

DfbVvpK.png

No wg. oryginalność to chyba słowo przewodnie tego projektu.

Pozdrawiam

Fakt, to przecież prawie to samo. :/

To ze mają tego samego grafika to nic dziwnego większość korzysta z zrobionych materiałów przez tych samych grafików obecnie aktywie tworzeniem grafik zajmuje się około 10 osób a serwerów startuje 5 miesięcznie więc nie widzę tutaj w tym żadnego problemu

Opublikowano

Grafika taka sama, bo robił ja ten sam grafik - trochę za bardzo jednak na jedno kopyto.

Powodzenia z serwerem, jakieś beta-testy, coś?

Opublikowano

Hmmmm. Średnio mi się podoba serwer. Nie są to moje klimaty, wieje typowym kotletem i sklejką, no ale rozumiem, że nowy jesteś i tworzysz coś (pierwszy??) raz.

Nie podoba mi się IS czasowy, to że mały % na drop kuponów z SM jest. Nie wiem jak będzie z cenami, ale zakładam że będą one drogie i za 50zł PSC nie kupie pełnego IS'u do PVP.

Balans? Coś było robione?

Opublikowano

Harnasiowy serwer?

Skąd ty bierzesz takie informacje ? Bo ostatnio jak się dowiadywałem to autorskie modele np. zbroi to jak dla mnie(po znajomości) 1200 pln za jeden model, gdzie modeli postaci jest osiem.

Jakbyś przeczyścił szkiełka w okularach to byś wywnioskował czemu nie ma tutaj nowych modeli. 

A jak masz zamiar na siłe napisać post żeby tylko się do mnie przyczepić to dam ci rade.

Daj sobie spokój.

1200zł od jakiegoś żyda w cebulandii... popatrz za granicą jak to wygląda i dopiero się wypowiadaj, nie czytałem czemu nie chcesz tu nowych modeli i nie obchodzi mnie to nie ma niczego nowego to serwer od pada juz po prazentacji :)

Opublikowano

Harnasiowy serwer?

Daj sobie spokój.

1200zł od jakiegoś żyda w cebulandii... popatrz za granicą jak to wygląda i dopiero się wypowiadaj, nie czytałem czemu nie chcesz tu nowych modeli i nie obchodzi mnie to nie ma niczego nowego to serwer od pada juz po prazentacji :)

Szczerze to on ma trochę racji. Za stworzony model od nowa chcą naprawdę duże sumy, co jest zrozumiałe bo po prostu to wszystko jest cholernie czasochłonne (a przynajmniej oni tak twierdzą :D). Te tańsze modele to po prostu exporty z innych gier, chyba nawet antaris miał exportowane zbroje, mimo wszystko jeśli masz jakiś zagranicznych twórców którzy Tworzą przyzwoite rzeczy do metina (nie cyberzbroje) to podaj nick, chętnie sam zobaczę ;)

pIOuQ29.png

Opublikowano

Harnasiowy serwer?

Daj sobie spokój.

Szczerze to on ma trochę racji. Za stworzony model od nowa chcą naprawdę duże sumy, co jest zrozumiałe bo po prostu to wszystko jest cholernie czasochłonne (a przynajmniej oni tak twierdzą :D). Te tańsze modele to po prostu exporty z innych gier, chyba nawet antaris miał exportowane zbroje, mimo wszystko jeśli masz jakiś zagranicznych twórców którzy Tworzą przyzwoite rzeczy do metina (nie cyberzbroje) to podaj nick, chętnie sam zobaczę ;)

Podpinam się pod to panowie.W polsce nie dostaniecie modeli zrobionych od podstaw z dobrze przystosowanymi koścmi, zoptymalizowanym modelem, texturą za przysłowiowe 200zł tylko minimum 1200 bo sam takowe chciałem.

Oczywiście polecę.Zobaczymy co Ci z tego wyjdzie przyjacielu i powodzenia.

Opublikowano

Jak czytam posty co niektorych to jestem za przymusowa aborcja.. Nie macie sie do czego przyjeb*c to piszecie o skladni zdan, gramatyce etc.

Na serwerze macie zamiar grac, czy uczyc sie jezyka polskiego? Skoro prezka jest czytelna i mozna doczytac sie dokladnie tego co autor chcial przekazac , to po co robic problem z dupy. Kolejna kwestia, te wasze "modele" potocznie zwane kotletami (Nasladowanie pewnego sepleniacego antyspoleczniaka bez znajomych, 24/7 siedzacego w domu przed PC) - Co Wam to daje ? Eq ma miec konkretne wartosci, wyglad nie zabija potworow ani nie zadaje obrazen w pvp. Nie wiem czego Wy kur*a oczekujecie od tej gry, jak chcecie jakiejs roznorodnosci to chodzcie sobie do sklepow odziezowych typu house co pare mies. bo sie kolekcja zmienia.. Rece opadaja na Was. Serwer sprawdze, bo i tak nie ma nic cekawego na rynku, a noz bedzie fajny :)

Opublikowano

Jak czytam posty co niektorych to jestem za przymusowa aborcja.. Nie macie sie do czego przyjeb*c to piszecie o skladni zdan, gramatyce etc.

Na serwerze macie zamiar grac, czy uczyc sie jezyka polskiego? Skoro prezka jest czytelna i mozna doczytac sie dokladnie tego co autor chcial przekazac , to po co robic problem z dupy. Kolejna kwestia, te wasze "modele" potocznie zwane kotletami (Nasladowanie pewnego sepleniacego antyspoleczniaka bez znajomych, 24/7 siedzacego w domu przed PC) - Co Wam to daje ? Eq ma miec konkretne wartosci, wyglad nie zabija potworow ani nie zadaje obrazen w pvp. Nie wiem czego Wy kur*a oczekujecie od tej gry, jak chcecie jakiejs roznorodnosci to chodzcie sobie do sklepow odziezowych typu house co pare mies. bo sie kolekcja zmienia.. Rece opadaja na Was. Serwer sprawdze, bo i tak nie ma nic cekawego na rynku, a noz bedzie fajny :)

Jak bym chciał patrzeć na kolekcje to na pewno nie jakiś house gdzie koszulka kosztuje 30zł ;]

Skoro o kolekcjach mowa to jak widzisz nawet niskie firmy mają takowe.

A te sety były już w 2009 roku sugerujesz, że 10 lat to za mała na nową "kolekcje"?

Opublikowano

Jak bym chciał patrzeć na kolekcje to na pewno nie jakiś house gdzie koszulka kosztuje 30zł ;]

Skoro o kolekcjach mowa to jak widzisz nawet niskie firmy mają takowe.

A te sety były już w 2009 roku sugerujesz, że 10 lat to za mała na nową "kolekcje"?

Ale gosciu jaka CI roznice robi wyglad tych setow? Grasz dla wygladu setow czy dla przyjemnosci gry? No kur*a to jest idiotyzm przyczepaic sie o cos takiego. Przez ogrom czasu byly tylko standardowe skiny i nikt nie narzekal a teraz powprowadzali jakies udziwnienia i problem robicie. W dupie Wam sie poprzewracalo. Jakis pajac z wada wymowy sie pucuje i Wy to lykacie jak mlode pelikany.

Opublikowano

Jako, że jestem już po sesji i zaczynają mi się nudzić LoL'e i CS'y to wpadnę, może będzie taka atmosfera jak na serwerach z lat mojej młodości, gdzie wychodziło się z założenia: "Wbić max lvl i nak***iamy wojenki", brakuje tamtych czasów, ahh....

Nie czytałem komentarzy, w prezentacji być może pominąłem - coś na temat otwartej bety czy coś w ten deseń planujecie? Ulepszacze są potrzebne? Jakie? Kostiumy/pety tylko IS? BS wbudowany czy szukać samemu? Kamyki duchowe drop czy dodane do Handlarzy?

Opublikowano

Ciekawy ten serwer o tak powiem. Jest trochę inny pod względem expa i lvl bo kostiumy i sety takie jak na innych. Wbiję i zobaczę jak się pyka, powodzenia ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...