Makum Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Witam ma problem z cs go zainstalowalem swiezy windows 7 64bit poprzednia wersja to xp na ktorej mialem 40-50fps na starej karcie graficznej geforce gt430. Teraz zainstalowalem nowa karte geforce GTX 550Ti i mam 10fps w csie moze ktos pomoc ?: PC Procesor Intel Celeron e3400 2,60 2,60 [ 2 rdzenie] Karta Graficzna GeForce GTX 550 Ti 8GB Ram 500 GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costrume Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Może nVidia ustawiła Ci wszystko na wysokie po włożeniu nowej karty , też tak miałem .. Sprawdź detale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makum Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 jak moge sprawdzic te detale? teraz pogrzebalem i mam 20 fps ale przy tych 20 fps nie da sie grac ps: z pol roku temu instalowalem windowsa 7 na tej starej karcie graficznej i mialem to samo nie wiem o co chodzi wszystke sterowniki zaktualizowane.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rauespl Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 ogolnie z tym procesorem to na 60fps nawet bym nie liczyl.. ta karta sie nudzi przy tym procesorze strasznie //wylacz hrtf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makum Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 a chciałbym sie zapytac czy podjedzie mi pod ta plyte głowna procesor i3/i5 G41MT-ES2L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HentaiShooter Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Witam ma problem z cs go zainstalowalem swiezy windows 7 64bit poprzednia wersja to xp na ktorej mialem 40-50fps na starej karcie graficznej geforce gt430. Teraz zainstalowalem nowa karte geforce GTX 550Ti i mam 10fps w csie moze ktos pomoc ?: PC Procesor Intel Celeron e3400 2,60 2,60 [ 2 rdzenie] Karta Graficzna GeForce GTX 550 Ti 8GB Ram 500 GB @Makum Jestem posiadaczem tej oto karty GTX 550 Ti i powiem tylko jedno: 1. Zainstaluj starsze sterowniki, nie nowsze dzieki temu bedziesz mial wiecej fps niz przy najnowszych Polecam dla tego modelu wersje 310.90 http://www.nvidia.com/object/win8-win7-winvista-64bit-310.90-whql-driver.html 2. U mnie karta osiagala masakryczne temperatury dlatego byly czasami dropy: Wyczysc go dokladnie pedzlem a jak chcesz lepsze wyniki osiagnac to zmien paste termiczna. U mnie na pelnym przeciazeniu trzymalo 75 Stopni a przedtem bylo 100 w gore. (Jak to uzywana karta i ma swoje lata) 3. Dopasuj sobie wlasne ustawienia, a nie bierz od zalecanych tych pseudo (Auto) Co do pytania z i3/i5 - To jest plyta z socket 775, wiec tam maksymalnie wejdzie intel core 2 quad Info: http://www.gigabyte.com/Support/GetCpuList/?Value=3024&Type=Product Edit: @Kokos9090 - Ja posiadalem nawet slabszy procesor kiedys z 2 GB ramu i mialem stabilne 60 fps z vsync uruchomionym, wiec to nie lezy na procesorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokos9090 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 może system poprostu więcej procesora zużywa się bardziej na 7?? jednak z xp na 7 jest różnica,szczególnie z 32 na 64 bity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.