Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technik Mechatronik

_Robak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jest na tym forum ktoś kto uczęszcza/uczęszczał na mechatronik'a. Mam kilka pytań czy się opłaca i czy ogółnie znalezliscie po takim czymś pracę gdzie pracujecie i wogóle czy jest to interesujące itp?.

Opublikowano

Tak szczerze to nie polecam. Zbyt duży zakres wiedzy, zbyt mało doświadczenia w jednej z dziedzin. Jedynie to sterowników PLC nauczysz się programować które są konieczne w pracy automatyka

@_Robak

Deus vult

Opublikowano

@_Robak 

Zależy co też ogólnie planujesz, robić instalacje elektryczne typowo jak eletryk czy zajmowac się automatyką i robić systemy automatyczne itd. 

Deus vult

Opublikowano

@_Robak 

Zależy co też ogólnie planujesz, robić instalacje elektryczne typowo jak eletryk czy zajmowac się automatyką i robić systemy automatyczne itd. 

Jestem strasznie nie zdecydowany. Interesuje mnie reklama bardzo i myślę o kierunku. Technik organizacji reklamy.

Opublikowano

@_Robak 

Jestem strasznie nie zdecydowany. Interesuje mnie reklama bardzo i myślę o kierunku. Technik organizacji reklamy.

No to technik mechatronik za dużo z reklamą nie ma wspólnego :D

Deus vult

Opublikowano

Temat po dwóch tygodniach od utworzenia, zostaje przeniesiony do archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...