_Robak Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Witam jest na tym forum ktoś kto uczęszcza/uczęszczał na mechatronik'a. Mam kilka pytań czy się opłaca i czy ogółnie znalezliscie po takim czymś pracę gdzie pracujecie i wogóle czy jest to interesujące itp?. Odnośnik do komentarza
_Robak Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 ref Odnośnik do komentarza
_Robak Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 ref Odnośnik do komentarza
Wojciech.. Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Tak szczerze to nie polecam. Zbyt duży zakres wiedzy, zbyt mało doświadczenia w jednej z dziedzin. Jedynie to sterowników PLC nauczysz się programować które są konieczne w pracy automatyka@_Robak Deus vult Odnośnik do komentarza
_Robak Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 @Wojciech.. a kolega jaki kierunek poleca?. Odnośnik do komentarza
Wojciech.. Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 @_Robak Zależy co też ogólnie planujesz, robić instalacje elektryczne typowo jak eletryk czy zajmowac się automatyką i robić systemy automatyczne itd. Deus vult Odnośnik do komentarza
_Robak Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 @_Robak Zależy co też ogólnie planujesz, robić instalacje elektryczne typowo jak eletryk czy zajmowac się automatyką i robić systemy automatyczne itd. Jestem strasznie nie zdecydowany. Interesuje mnie reklama bardzo i myślę o kierunku. Technik organizacji reklamy. Odnośnik do komentarza
Wojciech.. Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 @_Robak Zależy co też ogólnie planujesz, robić instalacje elektryczne typowo jak eletryk czy zajmowac się automatyką i robić systemy automatyczne itd. Jestem strasznie nie zdecydowany. Interesuje mnie reklama bardzo i myślę o kierunku. Technik organizacji reklamy. No to technik mechatronik za dużo z reklamą nie ma wspólnego Deus vult Odnośnik do komentarza
Gość Valze Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Temat po dwóch tygodniach od utworzenia, zostaje przeniesiony do archiwum. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.