xHexi2k17 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Witam. Czy ma ktoś tą myszkę aktualnie? Warto ją zakupić? Z tego co się orientuję jest podobna do Razer Deathadder. Podrawiam i liczę na odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xHexi2k17 Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xHexi2k17 Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xHexi2k17 Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xHexi2k17 Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xHexi2k17 Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xHexi2k17 Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Tak. Mam tą myszkę ale nie polecam jej nikomu, ta myszka nie jest warta swojej ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Miszcz Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 z myszkami to nigdy nie wiadomo komu co przypadnie do gustu. ja osobiście kilka razy odsyłałem na morele myszki do zwrotu, bo po prostu żadna mi nie pasowała. dopiero jak znalazłem kanał na youtube Rocketninja i pooglądałem jego recenzje mogłem zdecydować na Logtiecha G403, który jest na prawdę dobry. link do kanału, polecam sobie posprawdzać jego materiały https://www.youtube.com/channel/UCGJaDZC7PChgd-XMwcbZkiw?&ab_channel=RocketJumpNinja fb.com/myrodj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.