.wieszok Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Jak edytować bazę danych zmiania id grupy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGS Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Powiedz dokładnie o co Ci chodzi. Pamiętaj też o poprawnym nadawaniu nazw tematów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.wieszok Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Chodzi mi np jak mam w bazie ID Grupy Właściciel (129) I chciałbym zmienić na 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaaCeeQ Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Napisałem o tym poradnik, dostępny tu: Zmiana ID rangi Nie chce mi się pisać tego samego 2-gi raz przeczytaj sobie. // Do moderatora @PGS jak nie można wrzucać poradników z innych for to daj znać usunę link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.wieszok Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Napisałem o tym poradnik, dostępny tu: Zmiana ID rangi Nie chce mi się pisać tego samego 2-gi raz przeczytaj sobie. Dziękuję. Temacik do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.