ZARD Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Cześć, posiadam mikrofon Rode NT-USB i mam z nim problem ponieważ jest zbyt czuły.. słychać co kto mówi w drugim pokoju... (o kliknięciach myszką już nie wspomnę) jest jakiś program do zniwelowania czułości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supreme Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 W panelu sterowania możesz zmniejszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZARD Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 W panelu sterowania możesz zmniejszyć. Niestety nie mam opcji takiej a jeśli zmienię głośność to słabo będzie mnie słychać ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxaz Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Żeby to robić w czasie rzeczywistym, trzeba by sporo kombinować, a przede wszystkim programów, które raczej nie są darmowe. To, czego szukasz, nazywa się Gate / Noise Gate i jest efektem, który dodaje się przez DAW bądź analogowo (ale ta opcja raczej cię nie interesuje). Non omnis moriar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.