Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silnik starego/nowego margo

marian42

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,ma ktoś może silnik margonem? jak tak to poproszę o linkacza i jak zainstalować leci ++ :D 

PS. POPRZEDNI NIE DZIAŁA LINK WYGASŁ ;c

Opublikowano

Nie ma działającego silnika margonem, ten co jest w temacie to zwykły syf w którym nic nie działa i jest tak napisany jakby ktoś bez mózgu to pisał na kalkulatorze.

Chcesz mieć taki silnik to sobie go napisz, a co do 'privów margonem' to nawet jak powstanie to zostanie odrazu zablokowany przez firmę Garmory. Tyle w temacie.

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

@ScoreBoard mowiłem że nie ten bo nie działa ;d

działać działa ale jest zbugowany i nie jest na kliencie oldmargonem ani nowego margo,

obecnie trwają,trwały prace nad stworzeniem silnika oldmargonem na ich kliencie ale prace sie zatrzymały nie wiadomo z jakiego powodu silnik jest obecnie pod adresem margonem2.eu tam mozesz zobaczyć jak to wygląda....

silnika nie posiadam który jest na tej stronie ponieważ autor nie chce go udostępniać

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Stworzenie nowego silnika nie jest jakieś niewiadomo trudne. Wystarczy tylko odpowiednie dane json zwracać,.a tak to silnik w js sam sobie to wszystko interpretuje.

Ostatnio bawiłem się i napisałem ten silnik w php, nie musiałem w C.

Chodzenie jest łatwe do zrobienia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...