Saguare Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Witam. Mam problem, boty wchodzą na serwer ale jak je zrestartuje to więcej nie wchodzą. W czym może być problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsenciakTM Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Napisz priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Robak Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 A na inny serwer wchodzą?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saguare Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saguare Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Wiem już w czym problem. Serwer na który chce wejść botem ma ten komunikat o licenzji, dlatego bot nie wchodzi. Tylko jak to naprawić żeby bot omijał to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGS Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Wiem już w czym problem. Serwer na który chce wejść botem ma ten komunikat o licenzji, dlatego bot nie wchodzi. Tylko jak to naprawić żeby bot omijał to? Kupić licencje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saguare Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Ale na inne serwery wchodzi [z nielegalną licenzją]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.