MatiMcDonald Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Mianowicie chodzi mi o wiadomości WorldGuard np. You don't have permission for this area. Dało by rade takie coś zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KsawoX Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Nie, nie zbyt. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ScoreBoard Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Spolszczenie pluginu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thardess Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Znowu ktos z takim czyms wyskakuje.. Skrypt laczyc z pluginem, przeciez to jasne ze sie nie da. Poszukaj w google "spolszczenie worldguard download (wersja)" ❤ MC.PROPACRAFT.PL ❤ ★ SKRYPTY ★ ★ TECHNIK SERWERÓW MINECRAFT ★ ✮ Pomogłem? Strzej lajka! ✮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nocny Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 możesz zastosować plugin do podmiany wiadomości, MessageFilter: https://dev.bukkit.org/projects/message-filter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thardess Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 KLIK - spolszczenie worlguard, nie obciazaj serwera innymi pluginami, i powtorze skryptu nie laczy sie z pluginem bo to calkiem 2 inne rzeczy. ❤ MC.PROPACRAFT.PL ❤ ★ SKRYPTY ★ ★ TECHNIK SERWERÓW MINECRAFT ★ ✮ Pomogłem? Strzej lajka! ✮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.