golabek1906 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Mam problem, poniewaz gram na tym launcherze(minecraft by zyczu 3.3.3) i moge normalnie wchodzic na serwery tylko ze nie widze niektórych graczy.Grając z kolegą( on równiez ma ten launcher) na działce nie widziałem go... gram na wersji 1.10.2 ( w tym launcherze ). Kolega mnie widzi a ja go nie (ale stoimy obok siebie). Co mam zrobic PLS pomocy ! jak cos to próbowałem zmieniac wersje na 1.8 ale to nic nie dało. i tak na wszystkich prawie serwerach. POMOCY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KantynaLaser Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Na takie historie najlepiej pomagała zmiana launchera. Jest ich mnóstwo. Polecam TeamExtreme. Z nim nigdy nie miałem problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoriiSuperPies Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 ZYCZU XDDDDDDDDDDDDDDDD BŁAGAM TYLKO NIE TO W tym launcherze to normalne, gówno i tyle w dodatku nieaktualizowane. Crystal launcher też ma skiny i łatwą instalację modów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asior2244 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Z by zyczu jest tak od wersji 1.8 i wyżej widać tylko niektórych graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.