Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bol] Szansa na bana po custom game?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za jeden raz nie masz szans dostać bana, chociaż nigdy nie wiesz ale jeśli nawet to szanse na to są bardzo znikome. Jakieś 0,001%, gdybyś używał go non stop z realnymi graczami to owszem, szanse spore.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie używałem bota z graczami tylko raz odpaliłem go i grałem z botem jak np. będe teraz grał z graczami  bez bota i np. jakiś gracz od tak dla zabawy da mi reporta że uzywam bota ale w meczu go nie będe miał to czy to całe rito zbanuje mi konto na zawsze ?

Opublikowano

Nie używałem bota z graczami tylko raz odpaliłem go i grałem z botem jak np. będe teraz grał z graczami  bez bota i np. jakiś gracz od tak dla zabawy da mi reporta że uzywam bota ale w meczu go nie będe miał to czy to całe rito zbanuje mi konto na zawsze ?

Nie ma na to szans. Oni sprawdzają to w jakiś sposób po logach z meczu, domyślam się, że muszą mieć cały zapis meczu w formie wideo więc nic Ci się nie stanie jeśli dostaniesz takiego reporta, a niczego nie używałeś.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dzięki za wyjaśnienie bo jestem spanikowany że dostane bana wole jednak grać samemu bez tych wspomagaczy dzięki za odpowiedz i pozdrawiam dobrej nocy hej

Opublikowano

Odpalając nawet raz na customie masz sporą szanse ;)

Niby jaką jak Riot nawet o tym nie wie? On sam widzi to, że sobie odpalił bota, a nikt go nie zgłosi.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Masz szanse tak samo duże jak gdybyś grał z graczami, nie ma różnicy czy sam na boty czy nie. Rito wzięło się za cheaterów także bój się o konto.

Powiedz mi jak mogą go złapać jeśli nawet nie mają wglądu w to co robi na customie? Przecież to nie ma sensu. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Antycheat chłopcze :P

Od kiedy w Lolu jest jakiś antycheat? Nie spotkałem się z czymś takim przez lata grania. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

A skąd według Ciebie biorą się ban wavy? Nie mów m tylko,że z reportów.

Znam ludzi co bocą 2 lata i nadal nie mają bana, a według Twoich postów powinni go mieć bo antycheat jest w Lolu. Ja o niczym takim nigdy nie słyszałem, przejrzałem dla ciekawości kilka for i niczego nie znalazłem. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Tak na prawdę możemy tylko gdybać, bo nie przypominam sobie, żeby riot kiedyś określało się, czy będzie banować za tego typu występki na custom gierkach, a znalezienie przypadku osoby która mogłaby na to odpowiedzieć z autopsji też jest mało prawdopodobne, bo mało kto poprzestaje na jednym customku.

W każdym razie na pewno bezpieczniej byłoby na przyszłość podczas takich testów przelogować się na inne konto.

giphy.gif

Opublikowano

"Never give up" tylko ty jedyny dajesz mi nadzieje dzieki kolego a wiesz użyłem tego przez czystą głupote i z czystej ciekawości ale nie ma w tym zabawy i satysfakcji trzymać jeden klawisz popełniłem błąd ale teraz to do mnie dotarło jak sie dowiedziałem ze za takie zabawy jest ban na zawsze i utrata konta

Opublikowano

"Never give up" tylko ty jedyny dajesz mi nadzieje dzieki kolego a wiesz użyłem tego przez czystą głupote i z czystej ciekawości ale nie ma w tym zabawy i satysfakcji trzymać jeden klawisz popełniłem błąd ale teraz to do mnie dotarło jak sie dowiedziałem ze za takie zabawy jest ban na zawsze i utrata konta

To na przyszłość wiesz już, czego nie robić. Bo w tej grze łatwo o bana jak skryptujesz. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nooo... zależy od skryptów, antycheat w LoLu jest tylko po stronie serwera, banuje na zasadzie jakichś powtarzalnych wzorców, które skrypty stosują, jeżeli takie akurat zostaną wykryte to jak najbardziej możesz dostać bana, nawet po jednej, customowej grze.

Protip - jeżeli wychodzisz z gry przed jej zakończeniem to gra kończy się przedwcześnie i logi nie są zapisywane

Opublikowano

Hej użyłem bota na custom game grałem tylko ja i boty i stwierdziłem że to nie dla mnie czy przez to strace konto ?

Ja na moim drugim koncie użyłem raz na botach i konto stoi dalej już przez koło rok albo nawet więcej, także nie bój się kolego o nic.

Opublikowano

Never give up dziękuje ale wiesz jak to jest głupota i jeszcze raz głupota

Używałem bota o nazwie Bol robiłem tylko combo i chyba nic więcej nie bardzo ogarniam te skrypty

tak wyszedłem przed zakończeniem gry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...