xmudzyn Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Witam,Jestem tutaj aby zaprezentować wam , oraz zaprosić na serwer Team - Speak 3 o nazwie BalconV4.Nazwa rzadka w sieci serwerów ale wpada w ucho.Nie jesteśmy największym serwerem Team Speak na tle innych serwerów , ale powoli się pniemy ku górze.Mogłbym opisywać jaki nasz serwer jest super etc. ale po prostu sami go sprawdzie i oceńcieIP : balconv4.net-speak.plZAPRASZAMY SERDECZNIE .... Odnośnik do komentarza
BatonKozaczek Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Po pierwsze zły dział.. A po drugie ten team speak to jakiś żart? rangi kompletnie nieogarnięte. Wygląd w ogóle mi się nie podoba... Nie ma co tu oceniać. Ocena 0/10. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
xmudzyn Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Kolego dopiero serwer wystartował to po pierwsze , po drugie na team speak'u sie rozmawia a nie patrzy na rangi tlo czy inne rzeczy , a po trzecie nie każdy ma taki sam gust jak Ty ....i to nie jest koncert życzeń , czy Ci się podoba czy nie ....Pozdrawiam a i jeszcze jedno , jak ktoś ma nick ,, BatonKozaczek '' to nie prezentuje sobą niczego , i jego ocena jest mało ważna ^.^ Odnośnik do komentarza
BatonKozaczek Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 @xmudzyn jeśli serwer dopiero wystartował a ma 41 dni uptime to jest dopiero? Przyjacielu.Jeśli wystawia się reklame Team Speak'a to cały Serwer powinien być dokończony. Według mnie no nie przyciągniesz dużej liczby osób na tak wykonanym ts'ie. A to do mojej wcześniejszej wypowiedzi.Każdy ma swoje zdanie i ja swoje zdanie wypowiedziałem. I ty jako autor powinieneś przyjmować takie krytyki na klatę A jeszcze takie dopowiedzenie do tego co napisałeś,że "na team speak'u sie rozmawia a nie patrzy na rangi tlo czy inne rzeczy" No niestety teraz działa to tak,że każdy właśnie patrzy na wygląd kanałów spacery i ogólnie całą kompozycję wszystkiego co z tym związane.Ikonki dopasowane do siebie itp,itd Ale i tak życzę powodzenia Pozdrawiam. PS: Przenieś temat do Publikacje serwerów Team Speak. Odnośnik do komentarza
xmudzyn Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Po pierwsze nie jesteś moim przyjecielem ...Krytyka pozwala się poprawić i być lepszym.Serwer włączony jest od dłuższego czasu ale dopiero od niedawna zaczeliśmy robić go dla społeczeństwa , skoro mówisz że to jest ,, tak wykonany serwer '' to słucham co byś zmienił ... Odnośnik do komentarza
PGS Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Publikację serwera może wstawić tylko użytkownik, który ma przynajmniej 50 postów. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.