NemiYT Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Chciałbym mieć pelerynkę do minecraft'a ale nie z optifine, bo wiem że można kupić peleryne ale za ile i gdzie? tylko nie minecon 1.za daleko 2.nie mam 1k zl z tego co wiem a na konkursy nie mam "NIGDY" szczęścia... Jeste pomocny ( ͡° ͜ʖ ͡° ) ale nie zawsze ( ͡° ͜ʖ ͡° ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChuIigan222 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 https://optifine.net/donate wpisujesz nick (najlepiej premki) wybierasz pelerynke CENA: 50zl polecam metode PSC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NemiYT Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 https://optifine.net/donate wpisujesz nick (najlepiej premki) wybierasz pelerynke CENA: 50zl polecam metode PSC Umiesz czytać?! pisze "ale nie z optifine", i tak pro-po widziałem dużo osób z premium którzy nie mają peleryny "OF" ale własną... Jeste pomocny ( ͡° ͜ʖ ͡° ) ale nie zawsze ( ͡° ͜ʖ ͡° ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChuIigan222 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Pelerynka nie z optifine ktora widac na optifine ? A to ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NemiYT Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Pelerynka nie z optifine ktora widac na optifine ? A to ciekawe. eh... omfg nie na optifine, to jest pelerynka z premium, wiem ze mozna miec z premium, a nie z optifine! Jeste pomocny ( ͡° ͜ʖ ͡° ) ale nie zawsze ( ͡° ͜ʖ ͡° ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 ale za ile i gdzie? tylko nie minecon 1.za daleko 2.nie mam 1k zl No to se odpuść, inaczej nie da sie jej zdobyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NemiYT Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 TEMAT DO ZAMKNIECIA No to se odpuść Eh wiem że inaczej się da ale ok... Jeste pomocny ( ͡° ͜ʖ ͡° ) ale nie zawsze ( ͡° ͜ʖ ͡° ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.