Maska11 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Siema Mam Problem z Zapisami Ustawień W CS 1.6 STEAM Co chwile jak wbijam do cs 1.6 to muszę wszystko od nowa ustawiać jakieś Propozycje jak to zrobić żeby cały czas nie ustawiać od nowa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stenziu Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Cześć, odznacz w swoim config`u oraz userconfig`u "Tylko do odczytu" (PPM na config następnie wchodzisz w właściwośći) Jak masz problem ze znalezieniem configu to śmiało pisz! Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by nastepnie pokonać doświadczeniem... :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maska11 Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Już To zrobiłem wcześniej ale Wielkie Dzięki za pomoc ) daje ci like ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.