Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lenovo B50-80 - brud, pęknięcie

Dankor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam aktualnie Lenovo B50-80 Intel Core i3-4030U 4gb ram AMD Radeon R5 M330 Windows 8.1 64bit.

Największą jego wadą jest plastikowa obudowa ,która długa nie wytrzyma ,ale i także szczeliny bo po bokach przez które dostaje się bród.Zauważyłem też pęknięcie ,którego wcześniej nie było a sam na 100% tego nie zrobiłem.Zastanawiam się aby go nie sprzedać.Ile był by wart?Używam go dopiero rok ,czyli jest jeszcze rok gwarancji.Gdy bym go sprzedał mógłbym kupić sobie Lenovo T430 i do tego złożyć sobie egpu. Czy jest sens?Mój budżet nie pozwala mi niestety na laptop gamingowy. Stacjonarka nie wchodzi w grę gdyż często jestem poza domem. A taki z egpu był by w sam raz.Co o tym sądzicie?

juto50.jpg

Opublikowano

Poniżej 600-700 zł ale raczej nawet nie licz że tyle dostaniesz. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Wystawiłbym za 800zł do negocjacji. Osobiście zawszę daję wyższą cenę niż chcę dostać, bo przeważnie ktoś się negocjuje do tej, którą początkowo bym chciał :D Spróbuj może Ci się uda.
Powodzenia w sprzedaży :)

Opublikowano

Gdzie ty tu widzisz opłacalność z EGPU ?  

Minimum 1500-2000 zł sam koszt zestawu  egpu do tego laptop do 1000 zł , za 3 tysiące kupi równy  jakościowo laptop. 

Skoro niszczysz używaniem  laptop który wydaje się być delikatny nie graj na samym laptopie. Masz po to  monitory, myszki i klawiatury by je użyć przy laptopie.  

EGPU możesz sobie do niego przecież dołożyć jak się tak przy nim upierasz. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...