snarx. Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Nazwa rzeczy: zestaw grafik dla ligi eSportowej Metoda kontaktu: PW na forum, ew. dodaj na steamcommunity.com/id/snarxcsgo Opis rzeczy: zestaw grafik - dok. logo, tło na: twitch, facebook, yt, awatar, overlay itp. - więcej można dowiedzieć się pisząc do mnie na Steam lub forum. Oferowana cena: mogę dać za wykonane pracę konto Steam z ETS 2 (3 dodatki) i Grid 2. Zdjęcia/inne informacje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRXNEO Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś się do mnie na PW jeżeli nadal aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snarx. Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subiektywizm Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Pw إذا كان الكلام من فضة فالسكوت من ذهب الاتحاد قوة بيت رجال ولا بيت مال ليس في الحب مشور الجار ثم الدار. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snarx. Opublikowano 4 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripipi Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Oferta nieaktywna od miesiąca zostaje przeniesiona do Archiwum. Jeżeli chcesz przywrócić temat, proszę skontaktuj się z moderatorem działu lub wyślij raport z prośbą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.