BlaiddV2 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Nazwa rzeczy:Konto Lol Metoda kontaktu:Pw na forum Opis rzeczy:Sprzedaje konto lol 30lvl, platyna V, około 80 postaci i 26 skinów.Na koncie jest 8k ip. W tamtym sezonie była platyna III.Mogę wystawić na allegro, albo się wymienić.Oczekiwana/oferowana cena:80 złZdjęcia/inne informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlaiddV2 Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™PanPrawdy™ Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Napisz na pw, mam ofertę wymiany. ~PanPrawdy~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlaiddV2 Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Sprzedane. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soanger Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Oferta nieaktywna od miesiąca, archiwum. Jeżeli będziesz chciał przywrócić temat, to napisz mi prywatną wiadomość lub wyślij raport. j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.