elakim Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Siemka, tak jak w temacie, gra poprostu sie nie chce wlaczyc, wyskakuje blad "METIN2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE" ktos wie jak to naprawic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal9892 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Zmień rozdzielczość w config. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vaxu Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Prawy przycisk myszki rozwiąż problemy ze zgodnoscia "Wypróbuj zalecane ustawienia" testuj program Jak pomogłem to strzel + ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elakim Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Prawy przycisk myszki rozwiąż problemy ze zgodnoscia "Wypróbuj zalecane ustawienia" testuj program Jak pomogłem to strzel + ;] Zrobilem tak to wyskakuje "FATAL_ERROR!!! Python Library file not exist" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vaxu Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Client nie jest pełny? Jakie pliki jaki client? Spatchuj metka ew z folderu lib wrzuć pliki python22/python27 jak masz jakieś.. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pamparampam Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Miałem ten sam problem, reinstall metka pomógł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elakim Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Miałem ten sam problem, reinstall metka pomógł. Nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vaxu Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Spatchuj metka. Jaki client? Raina? 40K? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elakim Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Spatchuj metka. Jaki client? Raina? 40K? Nie wiem bo sie nie znam, ale poprostu gram w 3 gierki naraz i 2 z nich moge odpali normalnie, ale metka wlasnie blokuje mi. Chodzi mi o server Fankera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vaxu Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Aha Fenekra? To nie wiem ;/ Mi to zawsze działa powyciągaj do głównego folderu pliki z lib tzn python22 lub python27 jak masz tam coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vaxu Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Wgl czekaj. Co znaczy Virtualbox ? Robisz serwer virtualbox? Czy "chcesz odpalić GRE Na VB?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saphire. Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Virtualbox nie wspiera chyba grafiki 3d, spróbuj na VMware. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vaxu Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Wgl jaki za przeproszeniem idiota odpala gry na vb? GZ GZ Chyba że coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.