Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Do DO!

matikati1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,Mam pytanie czy jest jakiś patcherbot Lepszy od tak słynnego Candybota? Ponieważ Candybot jest przestażały przestał uzywać niewidek, omija 30% boxów i sie buguje... Zna ktoś może jakiegoś podobnego bota ? najlepiej żeby był Patcherbotem i sie nie bugował przy każdej okazji i był w miare wydajny I Darmowy ;).Z góry dziękuje za pomoc.

Opublikowano

Pobierz sobie sbota. jest za darmo.

Płatna jest wersja BG tzn taka że mozesz sobie zminimalizować bota i korzystać z komputera

😅

Opublikowano

Bot działający w tle i tak zżera tyle samo zasobów co taki sbot :D

Jedynie pakietowe boty zabierają miej zasobów komputera, tak mi sie wydaje

😅

Opublikowano

Masz jeszcze GolemBota 24h trial, a po za tym to z obecnie dostępnych jedynie DOB jest warty uwagi. Działa na pakietach czyli nie będziesz miał dużego zużycia zasobów.

Opublikowano

Masz jeszcze GolemBota 24h trial, a po za tym to z obecnie dostępnych jedynie DOB jest warty uwagi. Działa na pakietach czyli nie będziesz miał dużego zużycia zasobów.

DOB jest Płatny i to dosyć sporo kosztuje bo z tego co patrzałem to nie ma darmowych wersji bądź trialu

Opublikowano

DOB jest Płatny i to dosyć sporo kosztuje bo z tego co patrzałem to nie ma darmowych wersji bądź trialu

Do DOB jest trial 3 dniowy, który kosztuje ~20zł

Cena = jakość w tym przypadku, szczególnie, że jest to obecnie jedyny bot pakietowy który może mieć każdy

Opublikowano

A candybot na pewno już jest nie do użytku? kiedyś bociłem na nim na boxach to się dorobiłem niezłego konta i chciałbym jeszcze trochę po dłuższej przerwie i nie wiem czy sens pobierać..

Opublikowano

Nawet z profilem PET'em z zdobywczymi itd?

no wtedy lepiej

ale wiadomo później coraz mniej zbierasz

kup dob i boć alienki, pewne uridium i ranga, 700k pkt rangi w 1 msc nabiłem :D.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

no wtedy lepiej

kup dob i boć alienki, pewne uridium i ranga, 700k pkt rangi w 1 msc nabiłem :D.

A na czym bocisz i jakim kontem? Bo mam średnie konto około 20lf4 i myślę czy opłaca mi się go kupic^^

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

no wtedy lepiej

A na czym bocisz i jakim kontem? Bo mam średnie konto około 20lf4 i myślę czy opłaca mi się go kupic^^

już nie boce, sprzedałem swoje konto.

Bociłem na x-3: Surgeon + Drill - ok 10 lf4, 10 dronów, full havo, 30pp pod alienki, seprom na rakietkach i wyciągałem w porywach 5,7-6,5k u/h. Bez peta oczywiście. 

na x-7 z x2 miałem ledwo 7,5k u/h bez podkrętek temu ciągle na x-3 siedziałem.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

no wtedy lepiej

już nie boce, sprzedałem swoje konto.

Bociłem na x-3: Surgeon + Drill - ok 10 lf4, 10 dronów, full havo, 30pp pod alienki, seprom na rakietkach i wyciągałem w porywach 5,7-6,5k u/h. Bez peta oczywiście. 

na x-7 z x2 miałem ledwo 7,5k u/h bez podkrętek temu ciągle na x-3 siedziałem.

chyba się skusze tylko drogi on :/

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...