Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zagrałbyś na serwerze PVP?

Serwer PbP  

86 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrałbyś na takim serwerze?

• Tak.
    • Nie.
    • Mam inne propozycje, przedstawię je w temacie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś już niby robią..

https://www.facebook.com/RastoriaMT2/

Można powiedzieć że prace nad serwerem dobiegają końca, na dniach można pomyśleć o postawieniu już forum a na fanpage zapraszam was już 

https://www.facebook.com/veyron2eu/

Lajkujcie, rozsyłajcie znajomym. Jeśli pojawi się pierwsza aktywność od razu publikuje pierwsze screeny z serwera ^^

Ps. dodałem 3 nowe punkty do tematu.

Ps2. Chętne osoby do nieoficjalnych beta testów niech piszą na gg lub PW :)

To które w końcu 

https://www.facebook.com/veyron2eu/

To, o jakiejś ratori piewsze słysze, i chyba już nawet dali sobie spokój  :lenny:

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
  • Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a co z hitami u wp body i ew ninja  bo przy 80 abs bija 3-4k z hita ;/ gdzie ich skille wynasza taki sam dmg 

kiedy serwer on?

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Pomysł fajny, brakuje takiego serwera.

Problem tylko tkwi w tym, że długo nie postoi.

Bez IS go nie utrzymasz

tumblr_naiviuqJvf1tbcxsmo10_250.gif

Opublikowano

Bez IS go nie utrzymasz

Skąd ta pewność? xD 

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano

Możesz dodać np crafting. Jakąs mape z rudami, dungeony żeby itemki mimo ze to pvp był coś warte.

Nie i chu*

Bez IS go nie utrzymasz

Skąd ta pewność? xD

Remixmt2 stał z pasji nie dla kasy i dał rady.

Opublikowano

Sprawdz czy truta 10 sr i 15 um mają zabójcze dmg bo zwiekszonymi sr i um moze kazdy taką zrobić na jednym serwerze tak to się zbugowalo ze wszyscy padali na hita

sfsdf.png

Opublikowano

Będzie zablokowana możliwość bicia WPkiem umiejętnościami bez broni ?

Jasne!

Kiedy Serwer on chyba ze poprostu czegos nieiwem prosze podesłac na pw dla mnie nowy klient bo od 3 dni nie moge wejsc!!

Spokojnie, serwer jest wyłączony, jutro już będzie śmigał. forum zostanie udostępnione dzisiaj, a prezentacja prawdopodobnie po jutrze. Zapraszam na bete ^^

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano

Wpadnę zobaczyć co i jak :)

Zapraszam, serwer jest już online, forum również, później na FB dostępny będzie klient i strona główna, a jutro zapowiem beta testy. :P 

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwerów pvp nigdy za dużo. Zwłaszcza że w Polsce na 30 serwerów 1, może 2 są właśnie tymi pvp, bo teraz na metinie ludzie zarabiają sobie na wyjazd na wakacje stawiając go na miesiąc i zbierając hajs z isu.
Pomysły nawet nawet, chociaż ja bym nie zagrał, bo kilka rzeczy mnie odrzuca, ale jeżeli wam się uda, to życze milionów graczy :D

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
Dnia 16.06.2017 o 01:06, SiureK™ napisał:

Serwerów pvp nigdy za dużo. Zwłaszcza że w Polsce na 30 serwerów 1, może 2 są właśnie tymi pvp, bo teraz na metinie ludzie zarabiają sobie na wyjazd na wakacje stawiając go na miesiąc i zbierając hajs z isu.
Pomysły nawet nawet, chociaż ja bym nie zagrał, bo kilka rzeczy mnie odrzuca, ale jeżeli wam się uda, to życze milionów graczy :D

Ten serwer akurat nie jest tworzony z myślą o pliczku stówek bo jak wyżej wspomniałem wszystko będzie do zdobycia w grze. Jeśli masz jakieś sugestie i uwagi co do pomysłu to słucham, rozważe wszystko, serwer jest w przygotowaniach więc jeszcze jest czas na zmiany ^^

Dnia 16.06.2017 o 17:59, KorNick napisał:

W sumie 120 lvl też spoko by był :D

Będzie, ale po aktualizacjach :P

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano
1 godzinę temu, VioletMiszcz napisał:

Ten serwer akurat nie jest tworzony z myślą o pliczku stówek bo jak wyżej wspomniałem wszystko będzie do zdobycia w grze. Jeśli masz jakieś sugestie i uwagi co do pomysłu to słucham, rozważe wszystko, serwer jest w przygotowaniach więc jeszcze jest czas na zmiany ^^

Sugestii troche bym miał, ale to raczej oznaczałoby stworzenie troche innego serwera, więc chyba się z nimi wstrzymam. Ewentualnie na pw moge je wypisać, jeżeli dalej Cie one ciekawią.

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
Dnia 18.06.2017 o 13:55, SiureK™ napisał:

Sugestii troche bym miał, ale to raczej oznaczałoby stworzenie troche innego serwera, więc chyba się z nimi wstrzymam. Ewentualnie na pw moge je wypisać, jeżeli dalej Cie one ciekawią.

Jeśli masz propozycje co do serwera 4fun/pvp to jestem ciekawy :)

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...