loleczka12345 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Wie ktoś czym może być spowodowany brak wczytywania sie strony metin2mod.tk ? Wszystkie strony mi normalnie działają i się wczytują a owo wcześniej podana strona już 2 tydzień mi nie działa Komunikat który się wyświetla: Ta witryna jest nieosiągalnaSerwer metin2mod.tk potrzebował zbyt wiele czasu na odpowiedź. Wyszukaj w Google: metin2mod tk ERR_CONNECTION_TIMED_OUT Odnośnik do komentarza
Lupik Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 sprawdź plik C:\Windows\System32\drivers\etc\ hosts Szukasz kogoś kto szybko i porządnie zakoduje Twoją stronę?Właśnie mnie znalazłeś!Odwiedź mój temat i przekonaj się, że warto powierzyć mi to zadanie.Lupik - Usługi kodowania stron Odnośnik do komentarza
TaoTay Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 http://www.mpcforum.pl/topic/1603733-blokowanie-stron-serwer#entry13507115 polecam przeczytac Odnośnik do komentarza
peter1234 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Mam to samo co autor problemu, a co do waszych propozycji to plik hosts czysty. <p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p> Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.