Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim DPI grać w CS:GO?

Szip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

następny.. dpi dobierasz pod siebie tak zeby ci pasowalo, skad my mamy wiedziec co ci bardziej pasuje lol xD

Ale większość graczy gra na 400dpi i sensie powyzej 1.7 zeby byla precyzja.

Opublikowano

następny.. dpi dobierasz pod siebie tak zeby ci pasowalo, skad my mamy wiedziec co ci bardziej pasuje lol xD

Gunwo prawda.

DPI ustawia się niskie 400-1000 aby uniknąć negatywnego wpływu wysokich wartości DPI na działanie sensora (szczególnie w słabszych sensorach) interoplacja ,akceleracja itd

W sensorach 3310 3360 3366 tego efektu nie powinno być, ale lua takiego sensora nie ma.

Pod siebie to można ustawić sensitivity w grze.

Budowniczy
Opublikowano

sprawdz 800dpi sens 1

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Opublikowano

na jak najniższym dostosowując czułość w cs do tego co masz na programie od roccatu no i w kompie w panelu sterowania :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Bo z tego co czytałem w internetach to nie którzy piszą, że najlepiej sobie ustawiać najwyższe DPI, a inni piszą, że najlepiej ustawić około 800, bo jeśli się ustawi najwyższe to coś tam coś tam... 

Opublikowano

Ustaw sobie jakieś 800dpi i zmniejszaj po 100 raz na tydzień, zobaczysz do jakiej będziesz mógł zejść.

nie da sie tak na LUA, 250,500,1000,1250,1500,1750,2000 są mozliwe do wybrania

Opublikowano

Narazie będę grać na 500 DPI i 2.4 sens

Temat do zamknięcia.

Aha. Tylko mówię że nie warto ustawiać sensivity na 180stopni co tam izak gadał w swoim filmie. Ustaw na tyle żebys mógł łatwo sprawdzać miejscówki prawo lewo bo jak ci na plecy wejdą to i tak jesteś już prawie martwy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...