Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy z ustawieniami

jinion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Paradoksalnie wszystko działa normalnie na ustawieniach GPU(Karta graficzna) której nie zamontowałem jeszcze. Zdarzają mi się czasami klatkowania i przy expieniu co jakiś czas wyrzuca (ch1 m1 bez zarzutów,gra wtedy działa idealnie). Próbowałem przełączyć się na CPU ale tam znowu jest problem natury takiej ,że praktycznie nic nie widać tak jakbym wewnątrz tekstur był.

Dlaczego tak się dzieje? O wiele starszy laptop dawał radę jedynie nie radził sobie z miastem pełnych sklepów i troche przycinał przy większych grupkach.

Opublikowano

Dobrze zrozumiałeś. Wiem ale obecnie mam problem z tym. Więkoszść starszych gier chodzi bez zarzutów na średnich-wysokich. Metin nie jest aż tak wymagający przecież.

Opublikowano

Może czegoś brakuje directX9. Starszy laptop dawał radę bo ma zintegrowany układ graf więc gpu nie ma co ustawiać jak nie masz karty.

Jakie to starsze gry? Jaki to problem z zamontowaniem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...