Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Banowanie na PL

Pawci0462

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze , czy gdy będę expil na exp bocie to mnie zbanują (bo przecież w is jest legalny) czy będę używał pele tez zbanują? Bo też są w grze normalnie , no i czy mogą sprawdzić ze mam hacki włączone gdy ich nie używam? 

Opublikowano

Co do peleryny, na pl'u został dodany specjalny efekt przy jej użyciu, gdy będziesz używał exp bota to efektu nie będzie - łatwo Cię wykryć wtedy, wystarczy krótki filmik nagrany przez gracza.

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Jak cie nikt nie podkabluje to będziesz mógł bocić ile dusza zapragnie. Ja sobie wybociłem chyba 60+ na pelerynce i wh. Dużo osób  chciało mnie podpierdolić więc uważaj.

Opublikowano

ja dostałem w 2 dni bana na 3 konta :) fakt że były to tylko noobki do 30 lvl robione na bodzie.. ale sam fakt, jedno konto dostało bana po 3h od stworzenia więc ryzyko jest duże

Opublikowano

Powiem tak jeśli chcesz pożegnać się z główną postacią no to możesz używać niedozwolonego oprogramowania, niby expbot w IS jest, ale ich ala jak to mówią logi pokażą że coś jest nie tak i tak jak up peleryny w grze mają efekt użycia aby rozpoznać peleryny używane przez boty.
Przy odrobinie szczęścia jeśli miałbyś mieć bana to główne konto może dostać na 1-2 tygodnie a przy bardzo złej sytuacji z góry poleci ban stały zwany Permbanem.
Więc jak masz już używać to najlepiej w żadnym stopniu nie handlować i jak miałbyś dwa nety i dwa pc no to może by coś pykło gdybyś logował się tylko główne na jednym a boty na drugim wtedy jest mniejsze ryzyko, ale nie możesz wtedy logować się głównym gdzie używałeś boty :).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dokładnie. Ja na tortudze stawałem pt botów. Buff+skill bot, mental+skillbot, wh, mober, autopoty, pick up i jeszcze jedną postać bo potwory potrafią się bugować i wh kilku ominie i stoją.

Wbiły 30 lv i na razie nie widzę sensu bocenia bo na pl nawet nie warto bocić. Pamiętam rok 2009 jak boty w m2 napier*, że misji na konia nie dało rady zrobić :D Wtedy to jeszcze się opłacało.

Opublikowano

Spokojnie...Nie dostaniesz bana.. jeśli bd umiał go ustawić odpowiednio... wiem coś o tym jakieś 3 tyg. temu wyekspiłem 70 lvl na bocie, a teraz expie 95 lvl na bocie, a tak to duzo postaci bez opieki zostawiłem do 30 lvl do FishBota. I bana dostałem tylko raz !!! ale wiesz czemu bo jakiś fraje... za mną latał i akurat by GM online, ale tak to nie ma szans na bana :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...