czerwonyznicz Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Mam pytanie jak zablokować /msg podczas gdy gracz ma mute? McFun.pl Polski Serwer Lobby. Wersja: 1.8.x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinWieczorek Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 W configu masz listę, coś w stylu "mute-commands" czy "mute-cmd". Nie pamiętam bo nie mam kodu/configu przed nosem. W każdym razie wpisujesz tam komendy takie jak msg, pm, r, m, tell, to itp itd Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwonyznicz Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Dzięki za pomoc McFun.pl Polski Serwer Lobby. Wersja: 1.8.x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.