Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zablokowane Misje Czy To Błąd Metina?

Bosch_127

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wybociłem 50lvl wojem nie robilem misji, jakies pare dni temu zaczołem je robic bo od 32lvl zaczynają sie misje Tajemnicza Książka 1 w których jest do zdobycia w hu..j expa niestety mimo to ze mam ponad 50lvl nie mam żadnej misji od urela na Tajemnicza Książke?.Wspomne ze wypelniałem juz misje na 48lvl a tych od uriela nie mam nawet pierwszej?

1Czy są jakies misje powiązane z misjami od uriela na Tajemnicza Książkę?

2Czy moze to byc jakies błąd?i czy da się go jakos naprawic?

3Czy misje od kapitana lub biologa są powiązane z misjami od uriela?

4Czy da sie jakos anulowac albo zrestartowac misje bo miałem taki problem, ze musiałem przyniesc naszyinik i amulet mirien niestety naszyinik mi ukradl jakis player i nie moge go drugi raz zdobyc a jak przynosze sam amulet to nie ma opcji oddania i zakonczenia misji?

Prosze o pomoc.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam wybociłem 50lvl wojem nie robilem misji, jakies pare dni temu zaczołem je robic bo od 32lvl zaczynają sie misje Tajemnicza Książka 1 w których jest do zdobycia w hu..j expa niestety mimo to ze mam ponad 50lvl nie mam żadnej misji od urela na Tajemnicza Książke?.Wspomne ze wypelniałem juz misje na 48lvl a tych od uriela nie mam nawet pierwszej?

1Czy są jakies misje powiązane z misjami od uriela na Tajemnicza Książkę?Mojemu koledze jakaś blokowała bodajże z kapitanem.

2Czy moze to byc jakies błąd?i czy da się go jakos naprawic?Nie , kilka misji blokuje siebie na wzajem . To fabuła tej gry

3Czy misje od kapitana lub biologa są powiązane z misjami od uriela?kapitan - Tak biolog - Nie

4Czy da sie jakos anulowac albo zrestartowac misje bo miałem taki problem, ze musiałem przyniesc naszyinik i amulet mirien niestety naszyinik mi ukradl jakis player i nie moge go drugi raz zdobyc a jak przynosze sam amulet to nie ma opcji oddania i zakonczenia misji?Niestety to jest wada tej gry. JEddyna opcja to kupić jadeitowy +2 :P :P

Prosze o pomoc.

Opublikowano

1. Zapewne blokują misje od kapitana. Musisz je wszystkie zrobić a potem będziesz miał od Uriela.

2. Misje się blokują. Musisz jedną zrobić zanim zaczniesz drugą.

3. Od kapitana są. Od biologa nie.

4. Ja kiedyś ten naszyjnik wywaliłem bo nie wiedziałem, że jest on potrzebny xD. Musisz kupić następny taki sam.

Opublikowano

1. Zapewne blokują misje od kapitana. Musisz je wszystkie zrobić a potem będziesz miał od Uriela.

2. Misje się blokują. Musisz jedną zrobić zanim zaczniesz drugą.

3. Od kapitana są. Od biologa nie.

4. Ja kiedyś ten naszyjnik wywaliłem bo nie wiedziałem, że jest on potrzebny xD. Musisz kupić następny taki sam.

Odpowiedz juz była podana

topic chyba do zamknięcia

Opublikowano

Musialem wypełnic zaległe misje od kapitana i wszystko było ładnie do momentu gdy zabiłem best kapitana w 5 misji od uriela wypadła mi strona notatnika ale nie goge ją oddac wiem ze trzeba miec 47lvl zeby ja oddac ale ja mam ponad 50lvl?Moze musze dobic 1 lvl zeby zaskoczył?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak prubowałem mam ja przy sobie gadam z nim ale nie na ten temat pozostale strony zaliczal automatycznie moze nie było przewidziane ze bede mial taki wysoki lvl jak bede robil tą misje i musze dobic lvl albo poczekac na restart servera?Aha dzięki za tamto miales racje wystarczyło zrobic wszystkie zadania od kapitana i tylko od niego.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie pamiętam już dokładnie tej misji ale spróbuj tą stronę zanieść do Nakajima bo musi się ją dać oddać.

Też robiłem pamiętnik na około 50 lv jednak nie pamiętam już gdzie ani jak tą strone oddawałem.

@edit

albo do kogoś z kim gadałeś jak wziąłeś misje z tą stroną

CX7Rrj.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...