Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban Za Bota

gosek900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

21lat do 2038.

Juz nie obwiązują blokady na 30dni, jedynie bany na 20lat.

Na Emailu powinieneś mieć informacje za co i do kiedy a jak bociłeś na głównym koncie to nic ino pogratulować

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

O bosz gg gamefail xD

Jakie "gg gamefail", grasz na botach to dostajesz karę, proste. Grając w NosTale sam lubiłem się wspomagać różnymi programami, jednak zawsze byłem gotowy przyjąć karę na siebie - jest to nie fair w stosunku do innych graczy.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

ale ja miałem bota od 1-15 lvl na złośnikach i kurakach >.< nie sądze by komuś to uprzykrzało grze ;x

Uprzykrza każdemu, kto nie używa wspomagaczy. Ludzie starają się, nawalają parę godzin w klawiaturę, żeby wbić sobie lvl, a taki ty odpala sobie bota i szczęśliwy.

Bot to bot, nie ważne czy na 1 czy na 90lv.

giphy.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

dają bany na 20 lat, czyli serwery padną do tego czasu xdd

Nie muszą paść rok 2038 jest to wada oprogramowania, która może się ujawnić 19 stycznia 2038 polega ona na problemie zliczania czasu przez niektóre wersje systemu operacyjnego dlatego praktycznie wszystkie daty na różnych grach są max do 2038

Opublikowano

Dostałeś perma a nie 20 lat. Czyli ban na zawsze. Spróbuj zrobić teraz postać o takim samym nicku i zobaczysz że się uda :) Tzn. że twoje konto z permem zostało usunięte. W sumie dobrze że dostałeś bana w końcu sam na niego zapracowałeś używając bota. Sam łamałeś regulamin i zasady gry więc powinieneś być świadom że używanie bota grozi banem no i w końcu się stało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...