Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy pójdzie mi Metin?

Hulala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey szybko i na temat, znalazłem starego lapka no i jestem ciekaw czy odpali na nim metin?

Windows XP Home SP3, Intel Celeron CPU 550 @ 2.00 GHz, 2 GB RAM, Mobile Intel 965 Express chipset Family

Dzieki za odpowiedzi :)

16332059.jpg
Opublikowano

Cięzka sprawa Panowie, ruszyć ruszył, ale na komnatach strasznie przycina :/ CPU rośnie do 100% na nowym systemie :/

Daj na najmniejsza rozdzielczość + wyłącz nazwy sklepu i powinno śmigać

ewentualnie walnij formata lub oczyść system, może masz zasyfiony

Lub wejdź w procesory, znajdź metina i daj na wysoki, czytałem że to czasem pomaga

Opublikowano

Niestety, Metin ustawiony na najmniejszą rozdzielczość, wszystko wyłączone to ścina się strasznie przy kilku mobach :/ Wydawać się mogło, że Metin nie ma takich dużych wymagań, a jednak.

16332059.jpg
Opublikowano

Ustawione, jedynie mogę pograć i pochodzoc po mapie, bo z expic nie ma szans :/ w komnatach strasznie laguje, chyba za słaba karta graficzna

16332059.jpg
Opublikowano

Ustawione, jedynie mogę pograć i pochodzoc po mapie, bo z expic nie ma szans :/ w komnatach strasznie laguje, chyba za słaba karta graficzna

to może spróbuj podmiany mobów na psy.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

to może spróbuj podmiany mobów na psy.

Da się tak zrobić? Bo zauważyłem, że lagi mam tylko na nowych mobach, na v2 biire cały spot i nie laguje.

16332059.jpg
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...