Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Floodban po wgraniu template'a od wruczka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześc, wgrałem template od wruczka i tutaj zaczęła się przygoda...  Mianowicie, WSZYSTKIE boty dostały floodbana, w yatce zmieniałem anti flood, commands to flood.

Nie mam pojęcia co zrobić, przez yatqe normalnie wchodzę.

Opublikowano

do whitelist

A w configu jeśli storna jest na tym samym serwerze to zamiast ip numerycznego serwera to wpisz 127.0.0.1

po dodaniu do whitelisty trzeba serwer zrestartować aby wprowadził zmiany

Chcesz zautomatyzować serwer a nie umiesz lub nie daje rady twoja maszyna ? 

Zobacz http://www.mpcforum.pl/topic/1583551-boty-serwerowe-pod-serwer-ts/

Opublikowano

miałem podobnie ale to z 4 miech temu, jeden bot crashował się przy wgraniu strony (chyba bot z ts islam) i ten jeden bot zapychał i maszyna blokowała wszystkie boty na 600 sekund

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

do whitelist

A w configu jeśli storna jest na tym samym serwerze to zamiast ip numerycznego serwera to wpisz 127.0.0.1

Działa po zrestartowaniu serwera ts3, dzięki wielkie brachu. Działa, ale na serwerze mi wyskakuje co chwile: <18:28:24> "serveradmin from 127.0.0.1:36927" przerwano (connection lost) no i że dołączył i znowu lost

Opublikowano

do whitelist

Działa po zrestartowaniu serwera ts3, dzięki wielkie brachu. Działa, ale na serwerze mi wyskakuje co chwile: <18:28:24> "serveradmin from 127.0.0.1:36927" przerwano (connection lost) no i że dołączył i znowu lost

"<18:28:24> "serveradmin from 127.0.0.1:36927" przerwano (connection lost) no i że dołączył i znowu lost"

Jest to normalne iż strona łączy się by pobrać informacje gdy je pobrała to się rozłącza

­

Opublikowano

do whitelist

"<18:28:24> "serveradmin from 127.0.0.1:36927" przerwano (connection lost) no i że dołączył i znowu lost"

Jest to normalne iż strona łączy się by pobrać informacje gdy je pobrała to się rozłącza

No dobra, ale na innych serwerach patrzyłem, czegoś takiego nie było.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...