Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Cabalem

dookie598

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam nie wiem czy pisze w dobrym dziale ale mam problem z cabalem. Instalujac z jakiej kolwiek strony wszystko sie ladnie instaluje odpalam cabala i tu pojawia sie problem 20z2qrn.png

Ponadto oficjalna strona cabala nie wiem dlaczego ale tez mi nie dziala swse9h.png

Prosiłbym o pomoc bo bym sobie z chęcią pogram. Nie wiem czy ma to jakies znaczenie ale chodzi mi glownie o cabala EU

Opublikowano

Wystartuj go ręcznie. Sam kombinowałem na steamie i kilka razy musiałem od linkować konto nim mi właściwie  sie logowało i linkował  konto, wyskakiwał mi podobny błąd .  

Pobierałem od nowa całą grę albo uruchamiałem weryfikacje plików. 

Spróbuj najpierw skasować wszystkie katalogi w katalogu launcher

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Ktosiu a co z oficjalna stroną cabala? czemu nie dziala? sprobuje zrobic tak jak napisales z tymi katalogami i zobaczymy czy zadziala

Edit#

w momencie jak usunalem wszystko z launchera to gra sie nie chce wgl odpalic :D

Opublikowano

Przecież miałeś skasować katalogi a nie wszystko 

Opublikowano

Katalogi czyli masz na mysli "clone/gateway/language/update"?

Po usunieciu tych 4 folderow wgl gra sie nie wlacza

i co masz na mysli wystartuj go recznie

Opublikowano

Spróbuj najpierw skasować wszystkie katalogi w katalogu launcher

No chyba że ja coś źle widzę, u mnie się załącza i uaktualnia katalogi bez problemu. 

Ręcznie to zmień plik uruchomienia albo cabal albo cabalmain 

Opublikowano

qo9lvr.png mam tylko cos takiego w momencie gdy usuwam te 4 foldery to jak uruchamiam gre cabal albo cabalmain to 3 foldery sie pokazuja ale gra sama w sobie nie chce sie uruchomic

Opublikowano

post-148476-0-22337400-1487531827_thumb.png

Nie masz lanchera, pewnie go skasowałeś z katalogu albo się nie ściągną 

Opublikowano

wszystko mozliwe ze jakas slaba instalka, a skąd wtedy moge pobrac zeby byl z launcherem?

To coś chyba musi byc z instalką bo odinstalowałem cabala i zainstalowalem ponownie a launchera dalej nie mam tylko te 4 foldery i 2 pliki update

A takie coś mam jak odpalam Cabala przez steam, gdy go wyłącze i chce ponownie włączyć przez steam to pisze od razu update failed 

2wcgzy9.png

w plikach od cabala z steam mam launchera ale tak czy tak nie dziala, jakis pomysl jak naprawic?

Opublikowano

wszystko mozliwe ze jakas slaba instalka, a skąd wtedy moge pobrac zeby byl z launcherem?

To coś chyba musi byc z instalką bo odinstalowałem cabala i zainstalowalem ponownie a launchera dalej nie mam tylko te 4 foldery i 2 pliki update

A takie coś mam jak odpalam Cabala przez steam, gdy go wyłącze i chce ponownie włączyć przez steam to pisze od razu update failed 

2wcgzy9.png

w plikach od cabala z steam mam launchera ale tak czy tak nie dziala, jakis pomysl jak naprawic?

Check files próbowałeś ? , Spójność plików, spróbuj usun folder update i sprawdz czy ci zrobi ale nie usuwaj do konca z kosza.  Ew. kto ma ten update niech ci wrzuci folder na jakas stronke i pobierz i zobacz czy bedzie działać :)

Opublikowano

Sam sprawdziłem, Steam i normalny instalator  działa, w sumie Steam prawie 100% szybszy w instalowaniu od normalnej instalki i obie  działają bez problemu.

Może masz jakiś problem z netem albo wirusa na kompie ?  

Opublikowano

nie sadze wszystko inne dziala tylko nie cabal :D a net mam calkiem dobry i nigdy problemu nie bylo

Jest mozliwosc zebys mi wgral swoja instalke albo podal link skad bym mogl pobrac? bo z innych forum tez czytalem ze to moze byc stara instalka

jest progres pobralem ponownie z steama wylaczylem antywirusa i odpalilem dzialalo zrobilo aktualizacje 2/11 i error i znow nie dziala ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...