Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia MC - czy warto ryzykowac?

Piterach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

zrobiłem sobie przerwę z Tibią na około rok. Widzę, że sporo się zmieniło, jeżeli chodzi o wykrywanie MC. I sie zastanawiam, czy warto używać MC. Bo niestety w przypadku, gdyby mnie złapali na użytkowaniu nielegalnego oprogramowania, straciłbym stosunkowo dobrą postać.

Więc mam taką prośbę, byście napisali czy dostaliście jakiegoś bana za MC, ile już jedziecie na MC bez bana....

Aha, i mam jeszcze pytanie: jakie są szanse, włączając MC i logując sie jednym kontem na Harmonie, a drugim na Secure, że mnie złapią na użytkowaniu MC?

Może trochę się sram z tym MC, ale wole konto sprzedać, niż dać sie zbanować :P

Opublikowano

Najpierw będzie ban. Raczej nie powinni za mc złapać jeżeli będziesz przy kompie. Jeżeli sprawdzają po ip zawsze chyba można wykręcić się siecią osiedlową itp. Ja mam mc chyba od 7.6.

Life is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas.

Ia zlóham mózycek s kejgenuw!!1

"Mi tuu iks de"

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

wszystko to było wynikiem reportowania de-bugów i praktycznie tylko i wyłącznie ludzie po dostawali bany.... nie ma żadnego systemu co automatycznie wyłapuje coś takiego : )

jednym słowem RELAX

• 6 miesięcy temu...
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie powinni cie chyba złapać bo jak oni to udowodnią? Na pewno ich system tego nie zrobi a gm'owie nie banuja graczy za używanie cheatów chociaż jakiś miech temu zbanowali 1 osobę za cheaty na securze bo sam byłem przy tym :)

A system nie wykryje cię bo oni nie maja chyba dostępu do IP wewnętrznego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...