Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LBP PS3 - czarny ekran, paski

Dywanix2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,pobralem od znajomego z amerykańskiego plusa lbp 3,lecz po uruchomienu na około gry sa czarne paski i mniejszy ekran gry.Co z tym zrobić? Gra jest po angielsku wiec czy da się zmienić jezyk na pl?

Opublikowano

Skoro pobrałeś wersję US, to nie będziesz miał polskiego języka w grze. Polski jest, ale w wersji EU.

Odnośnie mniejszego obrazu, tutaj nie wiem czy na 100% pomogę... po pobraniu z Plusa wersji EU miałem to samo, ale z racji tego, że mam w telewizorze ustawione wyświetlanie obrazu dopasowane do ekranu, po zmianie wyświetlania na zwyczajne 16:9 obraz w grze jest normalny i wyświetlany na cały ekran.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Skoro pobrałeś wersję US, to nie będziesz miał polskiego języka w grze. Polski jest, ale w wersji EU.

Odnośnie mniejszego obrazu, tutaj nie wiem czy na 100% pomogę... po pobraniu z Plusa wersji EU miałem to samo, ale z racji tego, że mam w telewizorze ustawione wyświetlanie obrazu dopasowane do ekranu, po zmianie wyświetlania na zwyczajne 16:9 obraz w grze jest normalny i wyświetlany na cały ekran.

Nie pomogło :/

Opublikowano

Na necie znalazłem takie coś odnośnie LBP 3.

wchodzisz w ustawienia konsoli i obraz i musisz suwakiem ręcznie dopasować na cały ekran

Tylko nie wiem jak będzie to się miało do pozostałych gier, czy po prostu jak odpalisz inną, to czy nie będziesz musiał ponownie grzebać w opcjach. Musisz sobie sam sprawdzić.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...