Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyłączenie synchronizacji WINDOWS 10

flOweeek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pomoże mi ktoś ? Mam problem z wyłączeniem synchronizacji pionowej na komputerze. Posiadam Windows 10 i jest tam wgrany fabryczny sterownik do grafiki, ponieważ Windows 10 sam sobie wyszukuje. Nie mam pojęcia jak wyłączyć synchronizacje na fabrycznym sterowniku. Proszę o pomoc, z góry dziękuje ! :)

Opublikowano

Hej, pierwsze co musisz zrobić to dowiedzieć się jaka masz karte graficzną (AMD czy NVIDIA) w tym celu klikasz lupe nastepnie w miejscu "Wyszukaj w systemie Windows" wpisujesz > DXDIAG < i klikasz enter. Gdy otworzy Ci się okienko o nazwie "Narzędzie diagnostyczne DirectX" klikasz "Następna strona"i w zakładce "Ekran"w polu "Urządzenie" powinieneś mieć "Nazwa: AMD/NVIDIA twoja karta graficzna"

34fmy4o.jpg

Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by nastepnie pokonać doświadczeniem... :rolleyes:  <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...