Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[17] Wyrzuca z fut po meczu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Mam problem. Otóż trochę potrainerowałem wczoraj (zacząłem wczoraj parę draftów i 2 ligi). Dziś gdy chciałem sobie pograc to rozłącza mnie po meczu. Nie ważne czy użyje trainera czy nie. Wyrzuca mnie z fut i zalicza porażkę. Nie jest to raczej ban bo nie dostałem żadnego maila a na konto fut moge normalnie wejść. Więc pytam was. Od czego to zależy. Rano trochę zadziałało. Pojechałem z domu. Wróciłem. Chce pograć i właśnie to. Po użyciu trainera wyrzuca mnie, lecz także kiedy zagrałem mecz normalnie pisało "Serwery EA nie mogą przetworzyć twojego żądania" Czy jakoś tak. Z góry dziekuję za pomoc. Podkreślam ban to raczej nie jest bo nie dostałem żadnego komunikatu

Opublikowano

Dzięki. Jeszcze jedno pytanko. Czy jest jakiś limit używania trainera po którym moze sie cos takiego dziać? Czy to tylko kwestia przeciązenia serwerów?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...