Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tekstury w OW :<

QjuQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupiłem overwatch na święta i wszystko chodziło jak trzeba epickie/wysokie (wymagania), aż tu nagle od chyba 2 tygodni nie ładują się mi modele broni ani graczy. Jest to dość uciążliwy problem, ponieważ uniemożliwia mi grę, Oczywiście po ok. 3-4 min. tekstury wracają, ale czy macie jakieś pomysły ?

System: Win 10 64-bity
Karta: GeForce GTX 750 Ti
Procesor: Intel core i7 4790
RAM: 4 Gb :/

Opublikowano

Też tak miałem, samo minęło po zmianie rozdzielczości. Okazało się, że samo przestawiło mi się z 1080p na 720p i przez to tekstury się dłużej ładowały. Sprawdź, może masz inną rozdzielczość niż masz w Windowsie, mi pomogło.

Opublikowano

To może zamiast od razu wchodzić do gry poczekaj troszkę w menu. Wejdź w zakładkę bohaterowie, wybierz któregoś z nich i poczekaj aż załaduje mu się model. Jak się załaduje to znaczy, że wszystko jest już w porządku i możesz zacząć grać. Ogólnie był to bardzo sławny temat na reddicie, ale nikt nie miał na niego rozwiązania z tego co pamiętam.

Opublikowano

To może zamiast od razu wchodzić do gry poczekaj troszkę w menu. Wejdź w zakładkę bohaterowie, wybierz któregoś z nich i poczekaj aż załaduje mu się model. Jak się załaduje to znaczy, że wszystko jest już w porządku i możesz zacząć grać. Ogólnie był to bardzo sławny temat na reddicie, ale nikt nie miał na niego rozwiązania z tego co pamiętam.

Ja również mam ten sam problem i nie znalazłem rozwiązania. Zawsze czekam w menu gry aż załaduje się postać która ma się wyświetlić i dopiero wtedy zaczynam działać w wyszukiwanie gier :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...