Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z lagami w CS:GO

blade19900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam duży problem z cs:go a mianowicie posiadam laptop asus r752lx , poziom klatek to około 170fps , lecz występują częste ściny do 60 klatek dzięki czemu nie ma przyjemności z gry....

laptop asus r752lx

intel core duo i7-5500 cpu 2,40 ghz

8gb ram

gtx 950

windows 10 x64

Ustawienia nvidi pod cs , wyłączone areo w windowsie , sterowniki aktualne , aktualizacje systemu wyłączone , temperatura w grach około 75stopni z podkładką chłodzącą . Już przeglądałem setki forum , i nadal nie moge dojść co zrobić żeby było dobrze , komendy w bibiotece steam : 

+cl_forcepreload 1 -noaafonts -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd -nojoy -noipx -nod3d9ex +mat_queue_mode 2 +exec config.cfg

Opublikowano

Tak jak wyżej mi pomogło wpisanie parametrów startowych :

-threads (liczba rdzeni)

Jak nie pomoże to polecam również wpisać komendę fps_max 0

Bo masz pewnie w STEAM-->userdata

Opublikowano

Mi ścinało tak, że nie dało się grać. Zrobiłem format komputera, zmieniłem system z 7 na 10 i wszystko śmiga. :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja robiłem format miesiąc temu , dbam o pc mam na nim tylko LoLa csa i ccleaera to wszystko temperatury w grze sięgają max 72 stopnie czyli chyba w normie , ustawiłem mat2 i nadal mam ściny 

Opublikowano

+mat_queue_mode 2 -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd -threads 2 -heapsize 4194304 moje komendy z biblioteki steam + zmienione video na 2 + wyłączone aero w windowsie 8 dla większej wydajności...

btw: fps mam nawet do 220 tylko nagle w akcji potrafi się zrrobić spadek do 50 i ścinka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...