Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.8-1.11][Skyblock] DQCRAFT.PL

DexterQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo dopracowany serwer. Większość rzeczy jest spolszczona.

Miła i pomocna Administracja. Dobry pomysł z osiągnięciami i zadaniami. Polecam :)

Opublikowano

Serwer jak najbardziej dopracowany, spawn bajeczny, a rozgrywka jest bardzo przyjemna. Szkoda tylko że właściciel to burak i co chwile mutuje/banuje bez wcześniejszego uprzedzenia. Sam byłem świadkiem jak jakiemuś graczowi zbugowały się skrzynki z IS (co było  ewidentnym błędem po stronie serwera),po czym gracz poprosił o zwrot klucza, a właściciel odparł że to jego wina bo próbował ją zbugować specjalnie (??). Historia skończyła się tak że to ja dostałem bana na IP za działanie na szkodę serwera (?? x 2).Wykupiłem unbana po czym dostałem kolejnego bana z powodem "ŻEGNAM".

Samą grę serwerze polecam, ale omijać admina szerokim łukiem! Nie znasz dnia, ani godziny... 

271891445034732220780.gif

Opublikowano

Być może jestem burakiem...  nie kwestionuje opinii innych lecz akurat dziś w godzinach twojego pobytu oraz własnie wtedy gdy gracz o którym piszesz były nasalane boty na serwer (to był powód błędu który miał gracz) To mój pierwszy serwer, być może bylem zbyt porywczy i być może trochę spanikowałem.
Unban jak najbardziej nadany.

Za zaistniała sytuacje zostaje mi jedynie co to przeprosić.

Opublikowano

ile osób gra w ciągu dnia ?

prezentacja całkiem ładna

spoko opcja z tym vipem, że można bez wydawania hajsu też zdobyć :__)

no nic chyba zmieniam wersję i wbijam obczaić :D

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Wszystko fajnie, tylko serwer jest offline (16:20).

ile osób gra w ciągu dnia ?

prezentacja całkiem ładna

spoko opcja z tym vipem, że można bez wydawania hajsu też zdobyć :__)

no nic chyba zmieniam wersję i wbijam obczaić :D

Autor podał że można znaleźć serwer na minecraftlist więc nic prostszego to zrobić.

3wq3UyR.png

Serwer działał cały czas choć liczba graczy jest taka sobie jak na skyblock

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano
Serwer działa trochę ponad tydzień i jak widać po wykresie działa i działać będzie:)

Co do osób grających... Są dni lepsze i są dni gorsze (jak na wykresie to był gorszy) na serwerze gra średnio 10/30 graczy.

a57f3681b0b546b1998375d9a8df406b.png

Co na skyblock może nie jest najlepszym wynikiem ale nie jest słabym licząc to ze teraz jest hype na "izi hc"

Ciężko jest się wybić małemu serwerkowi ale warto próbować i próbować będziemy :)

Nie zmuszamy nikogo do gry lecz grę proponujemy :)

Jeżeli ktoś chce pograć w miłej atmosferze z ogarniętą, miłą oraz pomocna administracja to zapraszam śmiało.

MC.DQcraft.PL 

Opublikowano

Oczywiście serwer jak najbardziej polecam.Wszystkie skrypty są w 100% ogarnięte i zarazem zaawansowane.Serwer nie nudzi się po 10 minutach,ze względu na jego wykonanie pod względem sklepu questów itp.

Jest to jeden z niewielu serwerów na którym posiedziałem więcej niż przez 2 godziny :D

Myślę,że zostanę u was na naprawdę długo!

Pozdrawiam //Batonik :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...