Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy możliwe jest zdjęcie blokady VAC?

Rycyl11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie miałem dwa konta na steam jedno smurf konto i drugie główne ze skinami i wszystkim. Na dwóch kontach miałem potwierdzony ten sam nr telefonu. Jedno konto zostało mi skradzione a mianowicie smurf, ( nie do końca skradzione ponieważ ktoś poprostu na nim grał bez mojej wiedzy). I po jakimś czasie owe konto otrzymało vac bana i z automatu moje główne konto na którym miałem skiny zostało zbanowane. Czy jest jakaś szansa że support pomoże mi w tej sprawie czy raczej nie ;/ Pozdrawiam

Opublikowano

Chociaż był wyjątek z tego co pamiętam bo Izakowi też ukradziono konto  po czym dostał Vac-a, a jednak wszystko się dobrze skończyło. Ale rozumiem że tutaj może chodzić o "moc" słowa. ;]

Opublikowano

Poprosili mnie o kody z psc i historie tranzakcji z konta. Wysłałem im czekam na odpowiedź. A wiecie może czy po jakimś czasie tradeban zniknie czy juz nigdy nie bede mógł przesłać itemów z konta ?

Opublikowano

Ehh, może cofną ale też wątpie w to, w razie czego valve usunie itemy na moją prośbę ? bo jak bd patrzył na ceny naklejek to bede sie irytował tylko xD

• 3 lata później...
  • Aive zmienił(a) tytuł na Czy możliwe jest zdjęcie blokady VAC?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...