Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Petycja #Fix CSGO

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Jakiś czas po tej petycji valve niby zmieniło te hitboxy. :v

Z VACem to o tyle robią ze im szkoda hajsu wydać na płatnego cheata i czekają aż jakiś gracz wpadnie na pomysł żeby im podeslać(i przy okazji dać mu VACa pewnie :v).

Nazbierają kilka czitów i od czasu do czasu idą te fale vac. :s

Opublikowano

Przecież gdzieś czytałem, że oficjalnie Valve się wypowiedziało, że nadchodzi nowy Anti-Cheat, który będzie analizował akcje i wysyłał je na Overwatch bez reportów. Jak koleś będzie walił proste, mechaniczne strzały jak spinbot itd to leci na OW i banik na 100%. Będzie to na zasadzie podobnej do SMAC.

Czyli w skrócie nie będzie już Rage Cheaterów.

Opublikowano

Ta tylko żeby nir było tak ze grasz sobie ładnie czysto a tu c**j ban za nic bo gra uznała ze chestujesz. Juz wyczuwam te odwołania od banow

Opublikowano

Ta tylko żeby nir było tak ze grasz sobie ładnie czysto a tu c**j ban za nic bo gra uznała ze chestujesz. Juz wyczuwam te odwołania od banow

Ja p*******, jak widzę takie teksty to raka dostaję. Przecież wiadomo, że nie dostaniesz bana jak nie masz cheatów. Po za tym to nie daje bana tylko wysyła na OW... nie cheatujesz to nie masz kary.

Opublikowano

Ja p*******, jak widzę takie teksty to raka dostaję. Przecież wiadomo, że nie dostaniesz bana jak nie masz cheatów. Po za tym to nie daje bana tylko wysyła na OW... nie cheatujesz to nie masz kary.

Był jeden taki co smurfował na globalach i dostał bana xD

Pracować, pracują, ale kiedy to wejdzie to... Mnie ciekawi jakim cudem taki faceit, czy esea mają lepsze antycheaty od jednej z bogatszych firm na świecie.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...