Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie najlepiej sprzedać przedmioty?

Ememenss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok, zrobiłem EQ warte 100 euro i postanowiłem je sprzedać (heh $$ na IEM potrzebne). Polecacie jakieś stronki po za OPSkins?

I potrzebuję porady, czy np. nie próbować ich wymienić na 1 drogą kosę/skin i go sprzedać.

Opublikowano

Dużego wyboru nie ma, allegro, opskins albo bitskins.

Ja ostatnio sprzedałem kosę na bitskins i tą stronę polecam.

Bitskins pobiera 5% ze sprzedaży a opskins 10%

Wymień skiny na nóż, nie jak najdroższy tylko jakiś popularny który łatwo sprzedać.

Niestety sprzedając skiny trzeb pamiętać, że ostatecznie dostaniemy na konto jakieś 30% mniej niż market prioce.

Karambit doppler którego sprzedałem kosztuje średnio (przez ostatnie 30dni) 350$ w markecie steam, 

na op/bit skins jego cena to już około 280-290$ z tego 5-10% dla strony, paypal pobiera kolejne 2% i przewalutowanie przez paypal pobiera kolejne %

ostatecznie otrzymałem 1050zł czyli 350zł mniej niż jego cena w markecie steam.

za eq warte 100euro (zalezy co tam dokładnie masz) dostaniesz pewnie jakiegoś guta tiger tooth/ doppler + jakieś dodatki 

myślę, że te kosy najłatwiej sprzedać może jeszcze falcjon fade ale to już ponad 100euro albo huntsman vanilla

Opublikowano

Dużego wyboru nie ma, allegro, opskins albo bitskins.

Ja ostatnio sprzedałem kosę na bitskins i tą stronę polecam.

Bitskins pobiera 5% ze sprzedaży a opskins 10%

Wymień skiny na nóż, nie jak najdroższy tylko jakiś popularny który łatwo sprzedać.

Niestety sprzedając skiny trzeb pamiętać, że ostatecznie dostaniemy na konto jakieś 30% mniej niż market prioce.

Karambit doppler którego sprzedałem kosztuje średnio (przez ostatnie 30dni) 350$ w markecie steam, 

na op/bit skins jego cena to już około 280-290$ z tego 5-10% dla strony, paypal pobiera kolejne 2% i przewalutowanie przez paypal pobiera kolejne %

ostatecznie otrzymałem 1050zł czyli 350zł mniej niż jego cena w markecie steam.

za eq warte 100euro (zalezy co tam dokładnie masz) dostaniesz pewnie jakiegoś guta tiger tooth/ doppler + jakieś dodatki 

myślę, że te kosy najłatwiej sprzedać może jeszcze falcjon fade ale to już ponad 100euro albo huntsman vanilla

Ale ty zdajesz sobie, że ceny są mniejsze na takich stronach, bo po prostu odliczono od marketowej ceny to co i tak dostałoby Valve?

a co myslisz o Falchion Slaughter?

Opublikowano

Jasne że zdaję sobie z tego sprawę, piszę o tym żeby ktoś kto czyta ten temat wiedział, ze jego itemy nie są warte tyle co w markecie. 

Slaughter pewnie też będzie ok, ogólnie kolorowe kosy w jakości FN dobrze się sprzedają. 

Na opskins można sprawdzić jak dana kosa się sprzedaje/ ile zostało sprzedanych w ostatnich dniach i na tej podstawie kupić kosę. 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...