Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandoraMU x500 - Fresh Start on Feb. 19, 2017 - Full Season 10

-=Lukasz=-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no tak jak Husaria(widze juz swietej pamieci^^) ktorej GM wybijal konkurencyjne pt piszac "nie bedzie rekrutacji" :)

Co do serwera to jest smiesznie, to 2h opoznienie w rr w sumie nie jest zle mozna w miedzyczasie dropic lub pkowac :)

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a co się stao z Husarią? ;o

Nie rozumiem dlaczego na zagranicznym serwie Polacy nie potrafią się zgadać z zamiast tepic ruskuch albo ciapatych to tepimy siebie nawzajem....

Opublikowano

neriel jest zalozenie by zrobic ally samych PL @ i tepic reszte;] Tylko trzeba to ogarnac na razie sa 2@ po 10m czlonkow nie weim czy wiecej bo nie ma rankingu gilidi niestety.

Opublikowano

Ile pkt za RR jest?

staty zostaja a pkt dostajesz tylko do 30rr potem leca tylko same rr(za ktore dostaje sie z kolei pkt do shopa ktory bedzie pozniej  gdzie bedziesz mogl kupic itemy+2opt exe/3soc i bufy. Nie bedzie wingow ani przekokszonych itemow)

Opublikowano

Ile pkt za RR jest?

Dzięki za wyczerpującą odpowiedz

staty zostaja a pkt dostajesz tylko do 30rr potem leca tylko same rr(za ktore dostaje sie z kolei pkt do shopa ktory bedzie pozniej gdzie bedziesz mogl kupic itemy+2opt exe/3soc i bufy. Nie bedzie wingow ani przekokszonych itemow)

Opublikowano

poważnie nikt prócz mnie nie ma podobnego problemu co jak?

launcher mi sie odpadala tym raze nawet widze wszystko tzn tło itp.

ale nie mogę nacisnąć przycisku game start ... na szaro jest nieaktywny. 

Wyłączyłem nawet antywira aby sprawdzić ale nie pomaga.

jeszcze woczraj smigalo tzn 10 razy probowalem odpalic i zalapalo a dziś juz od godziny się mecze i bez efektów...uruchamialem moze lacznie z 50 razy ://

any ideas?

Opublikowano

Może ściągnij od nowa, uruchom jako admin, dodaj do DEP

Wszystkie czynnosci wykonane... niestety bez skuku ale dzieki za próbe pomocy... chyba nie pozostaje mi nic innego jak odpalac i liczyć ze załączy ;p dzis za 60 razem sie udało hyh

Opublikowano

może postaw wirtualna maszyne i sprawdz czy to nie wina systemu. Np jak masz win 10 to postaw wirtuala z win 7

mam wina 7. i wczesniej nie mialem taki problemów. dziwny motyw ;p

Opublikowano

na prawde niezły serwer :) online cały czas utrzymuje się na poziomie 400 i fajnie bo o zrobienie seta +x+x ciezko...

mysle ze kto jeszcze nie zaczął to nic straconego gdyż do 30rr sie tylko wbija staty a pozniej master lvl i valior pointsy....

takze zapraszam :) jedyne co to tylko mam kłopot z tym launcherem zeby odpalal za kazdym razem ale to chyba tylko ja mam taki przypadek ;p

Opublikowano

O pt nie jest aż tak cięzko. Niby czasem mam, że ciężko znaleźć ale co do czego to i tak muszę czekać około 20min na kolejny rr (1rr co 2h można).

Opublikowano

Bc ds nie dzialaja spoty sa ale male mimo to rr i tak wbija sie spokojnie w godz nie wiem co ile sa bosy ale nie liczcie na exe z bosow medusa kun selup leci po 5000 zen goldy podkrecone na max golda w k relic bilem z 10 min co chwila padajac rf sm i ee full ene a polecial smiec bez l z mana ogolnie server nie dopracowany petow nie ma item soc mozesz miec ale all do robienia soc juz nie leci ..ilosc online na plus

Opublikowano

Z itemami tak źle nie będzie jak wprowadzą xshop. Będzie można za rr kupować chaos card z itemami takimi jak za donate (czyli exc+0+2 opt).

Opublikowano

dzis AT wprowadzilo kilka zmian:

- Added Gens Rankings and Online Players list
- Fixed website and forum emailing issues
- Fixed forum timezone
- Host OS updates and maintenance
- Filled Kanturu 1, 2, 3, 4 with Spots
- Enabled Crywolf/Balgass Event with proper stats and drops (2 times / day at 00:00 and 12:00)
- Enabled Nightmare Event with proper stats and drops
- Enabled MU Rummy mini-game and Card Piece drops
- Began ALL classes balancing (NOTE: in alpha stage / 1st attempt / adjustments may be required)
- Removed Luke the Helper until further tests and proper setup of Last Man Standing event
- Fixed level restrictions for gates and DL summon
- Fixed random disconnects and character stuck in map
- Disabled DL Summon for several event maps and Icarus

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nowy update:

// Server
- Increased "2nd target" damage for Chain Lightning by 5%
- Increased Zen cost for Warping using the Event Notification
- Increased Dark Elf and Balgass HP
- Improved all stats of top tier monsters, to scale better with the player stats, some bosses will require teamwork, buffs and debuffs!
- Reduced overall PvP damage for all classes
- Disabled Reconnect System until further update
- Fixed downloading updates everytime the game starts
- Host/OS Maintenance and Updates
- Improved Network Response
- Increased drop rate of 2.5 Wings ingredients
- Fixed Blood Castle 5 EXP and Drops
- Reduced Dark Elf (Trainee) respawn time to 10 minutes, down from 3 hours
- Fixed Core Magriffy attack range
- Fixed Golden Invasions time
- Fixed Death King invasion

// Website
- Removed Coordinates, Inventory and Account Information from Character details page
- Fixed Ring of Ice options

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

16. Brak zainteresowania publikacją od dłuższego czasu wiąże się z przeniesieniem jej do archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...