Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iMetin Przekrety

WracamDoZywych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam z tej strony gracz serwera iMetin piszę tutaj bo chciałbym przedstawić kilka screenów oraz udowodnić wam że Administracja na tym serwerze robi przekręty na lewo i prawo : 

- sprzedaje walute serwera za PLN 

- [GM]Coke - Faworyzacja gildi , rozdawanie zmianek , pomaganie gildi + [GM] + który ma własną postać na której gra , + dostęp do wszystkiego [bazy] itp więc może wytwarzac różne itemki , które nie są dostepne w grze aa on ma na głw. swojej postaci 

Przedstawie wam swoją sytuacje !

- A więc grałem na serwerze iMetin od 5 lat , ostatnio przestałem [ zrobiłem sobie przerwer z myślą że może serwer troche się obudźi ] no ale cóż wchodzę pewnego dnia na gre aa tu mi wyskakuje " Twoje Konto Zostało Zablokowane " Dlaczego ?? I to na 5 Kontach ?? - powód - Handel PLN  ... Dlaczego ? Dostałem tutaj jest pytanie pewnego czasu przyłapałem oraz dostarczyli mi dowodu [ Screen ] z przekretów [GM]Coke między innymi :

- Rozdawanie dla gildi zmianek 

- Sprzedawanie na Lewo itemków / [  zmianek 6-7 ]

Troszke o [GM]Coke : 

- Jest to osoba , którą kompletnie nie zna się na grze na prowadzeniu jej , dodam że nie dawno co ukończył 18 lat .. więc jego zachowanie na ts jest typu : BANOWANIE -- ?? Za co  - Za Darmo / Za obrażenie jego kolegi typu  " GRUBAS " potrafi dać bana za takie coś nawet na 

2 tygodnie - 3 jest osobą nieodpowiedzialną do pełnienia takiej funkcji

- Dodam , że jak poznał dziewczyne zaczął jej eq tworzyć , odziwo szybko miała szybko lv aa  nie biła bossów [ Wkrótce Screen ] 

Sytuacja głw Administratora [ Teniora ] :

- Była sytuacja gdzie gracz dostał bana [ Perma ] , to się zgłosił do [CM]tenior i zaproponował mu 200 zł . w zamiar za odbanowanie 2 postaci z pregierza oczywiście sie zgodził również są na to [ Screeny ] 

O Serwerze Ogołnie : 

- nie polecam tego serwera ponieważ są tam bugi na bugu , przekręty ze strony administracji ogólnie wielkie bagno 

NIE ZAMYKAJCIE TEMATU CHCE ZEBY LUDZIE DOJRZALI PRAWDY Pozdrawiam 

post-1549095-0-24616500-1487177333_thumb.jpg

post-1549095-0-17876600-1487177341.jpg

post-1549095-0-14705500-1487177347.jpg

Opublikowano

Przekręty na imetin były od samych początków tego serwera i chyba wszyscy gracze po pewnym czasie gry już byli tego świadomi , szczególnie że dowody na to wypływały - wiarygodne dowody przez całą karierę tego serwera. Zawsze było wiadomo, że Tenior'a obchodzą tylko pieniądze, a skład administracji to byli sami krętacze i nadal tak jest. Może po za kilkoma wyjątkami Jokki, Majza, Siwy pozdrawiam. Samowolka, Teniora i Fifola nic nie interesowało, serwerem rządził skład GO i Moderatorów. Na stanowisku moderatora TeamSpeak3/Forum mogłeś robić konkursy i rzeczywiście odbywały się, potem szedłeś do Fifola po nagrody za konkurs mówiłeś mu co ma Ci dać. Byłem tam moderatorem, pewnie nikt mnie nie pamięta zbytnio więc w czasach jak w składzie był np. Svarowski, dość znana postać na iM chyba . Dopóki byłeś tak uważny by gracze serwera się nie dowiedzieli co odwala dany GO, administracja wyżej (Fifol, Tenior) nie reagowali, dopiero gdy wyszło na jaw co się dzieje administracja wyrzucała danego "GO" i pojawiały się cofki, usuwanie itemków ludziom czy rekompensaty - które nigdy nie były skrupulatne. Znam sytuacje, jednego zbanowanego już teraz gracza, któremu zostało większość itemków na koncie po takim " pseudo czyszczeniu bazy z rozdanych itemów" Dropeczee pozdrawiam, a najlepsze dostał bana, ale nie za navi czy inne gówno na koncie, dopiero wtedy gdy miał spiny z pewną gildią tutaj też pozdrawiam MSWiA, powodem nie były itemy/ulepki ani navi, a chyba wulgi i obraza. Sam grałem na tym serwerze tylko ze względu na graczy i klimat, na forum dalej jedno z starszych kont należy do mnie. Na tamte czasy ludzie nie zwracali uwagi, ale sam IS był komiczny, gdzie w pewnym upd. smoczek - Łuk boga - masakra - pustak to były itemy w przeliczeniu na PLN po 50 zł przelewem ok 90zł SMS czy coś takiego za jeden item, gdzie na serwerze o SM nie było tak łatwo jak teraz. Wtedy około 4-5k graczy, majza się wypowiadał, że zarobek Teniora to gigantyczna suma miesięcznie z zerowym wkładem własnym, chyba każdy stary gracz pamięta Pedobeara.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...