Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] iMetin - Przekrety

WracamDoZywych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam z tej strony gracz serwera iMetin piszę tutaj bo chciałbym przedstawić kilka screenów oraz udowodnić wam że Administracja na tym serwerze robi przekręty na lewo i prawo : 

- sprzedaje walute serwera za PLN 

- [GM]Coke - Faworyzacja gildi , rozdawanie zmianek , pomaganie gildi + [GM] + który ma własną postać na której gra , + dostęp do wszystkiego [bazy] itp więc może wytwarzac różne itemki , które nie są dostepne w grze aa on ma na głw. swojej postaci 

Przedstawie wam swoją sytuacje !

- A więc grałem na serwerze iMetin od 5 lat , ostatnio przestałem [ zrobiłem sobie przerwer z myślą że może serwer troche się obudźi ] no ale cóż wchodzę pewnego dnia na gre aa tu mi wyskakuje " Twoje Konto Zostało Zablokowane " Dlaczego ?? I to na 5 Kontach ?? - powód - Handel PLN  ... Dlaczego ? Dostałem tutaj jest pytanie pewnego czasu przyłapałem oraz dostarczyli mi dowodu [ Screen ] z przekretów [GM]Coke między innymi :

- Rozdawanie dla gildi zmianek 

- Sprzedawanie na Lewo itemków / [  zmianek 6-7 ]

Troszke o [GM]Coke : 

- Jest to osoba , którą kompletnie nie zna się na grze na prowadzeniu jej , dodam że nie dawno co ukończył 18 lat .. więc jego zachowanie na ts jest typu : BANOWANIE -- ?? Za co  - Za Darmo / Za obrażenie jego kolegi typu  " GRUBAS " potrafi dać bana za takie coś nawet na 

2 tygodnie - 3 jest osobą nieodpowiedzialną do pełnienia takiej funkcji

- Dodam , że jak poznał dziewczyne zaczął jej eq tworzyć , odziwo szybko miała szybko lv aa  nie biła bossów [ Wkrótce Screen ] 

Sytuacja głw Administratora [ Teniora ] :

- Była sytuacja gdzie gracz dostał bana [ Perma ] , to się zgłosił do [CM]tenior i zaproponował mu 200 zł . w zamiar za odbanowanie 2 postaci z pregierza oczywiście sie zgodził również są na to [ Screeny ] 

O Serwerze Ogołnie : 

- nie polecam tego serwera ponieważ są tam bugi na bugu , przekręty a gdy próbujesz udowodnić prawdy banują cie tak jak mnie więc jednym słowem wielki bajzel i bagno NIE POLECAM !!

NIE USUWAJCIE TEMATU PRÓBUJE DOWIEŚĆ PRAWDY POZDRAWIAM

post-1549095-0-77529300-1487186961_thumb.jpg

post-1549095-0-65446700-1487186968.jpg

post-1549095-0-89887100-1487186975.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...