Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak macie ustawiony Skin Changer?

Kwarcik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up ostatnio większość twoich postów nie ma sensu.. Skinchanger działał spokojnie w sierpniu, później nie grałem na tym. Wystarczało włączenie programu jako administrator, odznaczenie wszystkich opcji, włączenie CS:GO i uruchomienie w programie changera, chociaż wiem że często crashowało grę.

Opublikowano

@up ostatnio większość twoich postów nie ma sensu.. Skinchanger działał spokojnie w sierpniu, później nie grałem na tym. Wystarczało włączenie programu jako administrator, odznaczenie wszystkich opcji, włączenie CS:GO i uruchomienie w programie changera, chociaż wiem że często crashowało grę.

Tak podają informację znalezione w internecie, nigdy nie grałem z skin changerem i dlatego to napisałem. Dodałem też, że chyba a nie na pewno. Większość postów nie ma sensu? Cóż ja staram się pomóc a czy to zadziała to już nie mi to oceniać.

@topic

https://www.youtube.com/watch?v=Zw-hBVwzKyU

Skinchanger zawsze działał z przerwami bo mieli jakies problemy, żadne aktualnie przeze mnie testowane ustawienie ptaszkow i liczb nie daje skutku, nawet te na poradnikach.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

kolega za skin chengera dostał bana po 1,5 roku,wiem że nadal działą i małe szanse sa na bana z niego :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Owszem potwierdzam ,też myślałem ,że nie ma bana za skinchanger'a ,miałem 3k godzin na koncie ,grałem na nim ponad rok,bo byłem wręcz pewien ,że nie dostane bana ,a otóż nagle dostałem bana ,a wiecie czemu ,już Wam mówie ,ponieważ na SKINCHANGERZ'E nie można grać SPOŁECZNOŚCIOWYCH ,wszystko inne możecie faceity,mm'y,zengaming i pełno tych s**t stronek.

Na prawdę ,grałem na nim ponad rok,zdarzyły się też społecznościowe (szczególnie 1vs1 - arenki) ,gdzie nagle owy serwer miał zabezpieczenia na to ,w konsoli non stop wyskakiwało mi ,że wykryto jakiś skin na mojej broni ,a nie mam jego w ekwipunku.

Także Wam wszystko wyjaśniłem ,na owym 'nowym' koncie też używam SKINCHANGER'A ,ale gdy wchodzę na społecznościowe ZAWSZE wyłączam ,na aktualnym koncie mam teraz prawie 5k godzin ,jak by ktoś chciał link'a do profilu pisać pw.

Pozdrawiam i myślę ,że wyjaśniłem sprawę raz na zawsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...