Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Type i subtype pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanie przedmioty typu legendarny smoczy onyks itp mają type 29 i subtype 5

przy uzywaniu komendy /i i wpisaniu id legendarnego onyksu ( lub innych ) to przyzwany item od razu trafia do okna smoczej alchemi ( do zakładek surowy, legendarny, antyczny itp ) a ja chciałbym aby przyzwany item związany z smocza alchemią pojawiał się najpierw  w ekwipunku a dopiero po przełożeniu go na okno umieszsczania run lub po prawym klikneciu item sie umieszczał,

mam nadzieje że w miare logicznie wszystko wytłumaczyłem

chodzi o to że nie wiem co odpowiada za to ze itemy zwiazane z smoczą alchmia od razu trafiają do okna smoczej alchemi z tymi zakładkami a nie do ekwipunku postaci

Opublikowano

A co za różnica? Czemu ma to służyć o tak zapytam

wygoda, chce wywalic zakładki z okna smoczej alchemi tak aby pozostało samo okno zakładania legend itp

Opublikowano

To subtype 0 

ale czekaj przecież subtype wskazuje które miejsce w panelu smoczej alchemi ma zostać zajęte ( 1 )

chodzi mi oto:

6dvpv39lguec.png

sybtype 0 - Legend. Smoczy Diament

subtype 1 - Legendarny Smoczy Rubin

subtype 2 - Legendarny Smoczy Jadeit

subtype 3 - Legendarny Smoczy Szafir

subtype 4 - Legendarny Smoczy Granat

subtype 5 - Legendarny Smoczy Onyks

a ja chce zeby legendarne smocze....  po przyzywaniu pojawiały sie w eq a nie miejscu podpisanym 2

tutaj chyba subtype nie zrobi nic zeby legendy pojawiały sie w eq, moze chodzi o type? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...