Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ustawić panel sterowania Nvidia pod CS:GO

MagicznaBagieta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No cześć. Piszę ten temacik bo chciałbym się dowiedzieć jak ustawić pod CSa Panel Sterowania Nvidia (nie Nvidia Geforce Experience bo on mi nie działa;d)

Intel Core 2 Quad CPU Q8200 2.33ghz (4cpus)

4gb RAM (3gb)

Nvidia Geforce GTS 250

Win 7 32bit

Chce żeby było chociaż stałe 60 fps :)

Będe wdzięczny. :)

p.s Co zrobić żeby mieć wiecej fps, dawniej miałem około 200 teraz tylko 60 i spada na bardziej wymagajacych mapach :(

p.s2 xD: Jak ustawić komende cl_forcepreload 1 żeby zawsze była włączona. 

Opublikowano

No cześć. Piszę ten temacik bo chciałbym się dowiedzieć jak ustawić pod CSa Panel Sterowania Nvidia (nie Nvidia Geforce Experience bo on mi nie działa;d)

Intel Core 2 Quad CPU Q8200 2.33ghz (4cpus)

4gb RAM (3gb)

Nvidia Geforce GTS 250

Win 7 32bit

Chce żeby było chociaż stałe 60 fps :)

Będe wdzięczny. :)

p.s Co zrobić żeby mieć wiecej fps, dawniej miałem około 200 teraz tylko 60 i spada na bardziej wymagajacych mapach :(

p.s2 xD: Jak ustawić komende cl_forcepreload 1 żeby zawsze była włączona. 

komende musisz najpierw w pliku config.cfg odznaczyć "tylko do odczytu" i dopiero zmienić :D

tu w tym panelu klikasz dodaj, potem dodajesz csgo.exe i ustawiasz kartę nvidi,  możesz też ustawić filtrowanie tekstur jakość i dajesz wydajność 

panel nvidia : 4g4rp2.png

xD

Opublikowano

W parametrach startowych dodaj ten force preload albo jakiś autoexec. Ciężko mi uwierzyć że masz 60 fps z 200 fps. Użyj configow na fps od banana Gaming (potestuj) na mapie fps benchmark. Tam też ustawisz jakieś parametry a w pliku video obok config musisz dać jakość tekstur cieni itp (musisz zrozumieć jak jest napisany ten plik) na 0. Np textures 1 zmień na textures 0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...