Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z nagłymi scinkami

C3IG3L

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem polega na tym iż gdy zaczynam gre z csgo, nie ważne czy DM, czy ranked, czy społecznościowe gra działa bardzo płynnie, 100fps na wysokich. Po kilku sekundach gry gra nagle mi zaczyna ścinać do tego stopnia że nic nie mogę zrobić. Po kilku sekundach znowu jest dobrze, i tak w kółko. Aktualizowałem już karte graficzną, robiłem wielokrotne formaty, ale nic nie pomogło. Czy jest jakiś sposób na poprawę gry? Dodam że z tydzień temu nie miałem żadnych problemów, było wręcz idealnie.

Karta graficzna: NVIDIA GeForce 9600 GT

Ram: 4gb

Procesor: ADM Phenom 9550 Quad-Core 2,20 GHz

System: Windows Vista

Opublikowano

Chlodzenie sprawne ?,pobierz program CoreTemp i wstaw screena z temperatur,kiedy wymieniales pasty termoprzewodzace na procku i grafice ?

Opublikowano

Windows Vista? Wszystko jasne

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Core i3 2120 | 4 GB RAM DDR3 1333 | Gigabyte GTX 460 SOC | WD Blue 640 GB | ASUS P8H61-M LE Rev 3.0 | be quiet! System Power 8 600 W | obudowa iBox (bodajże)

Opublikowano

Chlodzenie sprawne ?,pobierz program CoreTemp i wstaw screena z temperatur,kiedy wymieniales pasty termoprzewodzace na procku i grafice ?

Kupiłem komputer od dobrego znajomego, i nie jestem w stanie określić kiedy były wymieniane, i czy w ogóle były.

http://iv.pl/images/86592621113286297616.jpg

Windows Vista? Wszystko jasne

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

No niestety. :/ Cały czas problemy z tym systemem są. :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...