Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

D3D Pub

hackerX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry cheat nie ma wh niestety a chamsy to obydwie drużyny nie rozróżniam. Ale cheat dobry. Właśnie miałem staty 4dead 25kill i mnie kickneli sukin syny

i to nie za hack tylko z to ,że do pojazdu wsiadłem pierwszy(ja nie wbiłem się komuś tylko pusty był hamstwo). Zróbcie coś z tymi wirami znaczy wiem ,że te wiry to ,żeby hackshila psuć ale nie podobają mi się.

r8a4g8.jpg

Opublikowano

lol xD Trojan jest szkodliwy dla PC. ale w malym stopniu ... mi hack doskonale dziala ;) jest zaje****y wszystkie iopcje dzialaja umnie

Zbieram +

Opublikowano

Weapon hack to hack wizualny przez który możesz miec każdą bron ale tylko jak już wspomniałem wizualnie.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

dziala a do czego weapon hack?

Powinien tam bronie dawać wszystkie czy jakoś ale mi nie chodził nigdy w żadnym hacku.

Nie da się zrobić anty kicka może jak wersje gry na direct 9 przerabiali to coś zje... i można już go zrobić.

Weźcie sprawdźcie.

Hack powinien mieć najważniejsze(po co bajery):

anty kick

wh

no recoil

no spreed

speed hack

a bajer aimbot

i chętnie bym takie zrobił bez bajerów ale nie umiem ale kiedyś się nauczę.

r8a4g8.jpg

Opublikowano

Anty kick został spatchowany przez k2 czyli zniszczony i już nie będzie działał.

A aima to nawet teraz w vipach ciężko zauważyc

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Ps:

Dzieki nooby za -minusy, wstawilem hacka szybko bo mialem malo czasu, chcialem dla Was, go wstawic, wiem że sporo osob czekalo, ale nie lepiej wstawic minusa i odpalic hacka i miec mnie w dupie tak? Poprosze o zbanowanie mnie, mam dosc takieg ozachowania, tylko repe mi popsuliscie, bezmyslnymi minusami! Jak chcecie cos zrobic glupiego to zastanowcie sie 3 razy, oto moja rada bye..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ej ludzie to jak wy omijacie hackshielda huh?

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Panowie.. Mam problem.. Gdy odpalę Wara i haka to gra mi się wyłącza.. ; // Co mam zrobić?

WarRock dla Ciebie 7 liter dla mnie całe życie!!!^^

wrLogo.gif

PoMoGłeM? dAj 5 *=]

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

Moje gg to 8704814. Jeśli masz problem pisz. Odrazu mówię nie odpisuje na głupoty!

Chętnie zostanę moderatorem działu warrock.
Opublikowano

hack jest już wykrywalny i nie działa...

musisz wziąć działającego..

nastepnym razem patrz na datę dodania hacka.. wiadomo ze taki stary już nie działa...

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...