Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Non-Profit - Przedłużenie Licencji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

patrzyłem w licensekey.dat i  dopatrzyłem się tego, że 17 lutego wygasza mi licencja non-profit (za 5 dni).

Co teraz? Pół roku temu nawet tego nie sprawdzałem i wszystko samo się przedłużyło... teraz mam wątpliwości. 

Opublikowano

Napisz do supportu tsa, pamiętaj, że po roku znów mogą sprawdzić czy dalej posiadasz stronę meila itp jeśli nie to może być problem z przedluzeniem.

Opublikowano

Jeżeli IP numeryczne serwera uległo zmianie, to możliwe że się nie odświeży licencja :/

Proponowałbym otworzyć ticket na 

https://support.teamspeak.com/

Tam podaj dane starej licencji, wyjaśnij sytuacje, podaj ewentualne nowe dane - wtedy np. możesz podać nowe IP numeryczne lub ewentualnie inne dane kontaktowe jeśli uległy zmianie.

Jeśli potrzebujesz pomocy np. jeśli chodzi o język angielski daj znać na priv, pomogę :)

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...